@10 no to je mozne, ale ten zvuk je proste naaadherny... darmo to bude mat mega super hyper vykon ked ten motor bude zniet ako kosacka na travu s turbom. A navyse, vykon 200-300 koni je az az, viac nikdy v zivote nevyuzijes pokial nebudes jazdit zavodne na okruhu.
Videl som ho už dávnejšie - ak sa dobre pamätám sedel v ňom mladý, krátke vlasy a biela košeľa Pamäť na mám ešte dobrú
A to lamborghini som videl tiež - v žltom - mám ho al vo fotoalbume cvaknutý ako sa rútil závratnou rýchlosťou asi 40 km/h Asi sa bál že mu urve spodok auta
Ked idem do finska tam obcas nejaky krasny skvost uvidim, skor tie starsie su na pohlad zaujimavejsie, kedze tie vidno menej. V takom rusku ked clovek ide po moskve uvidi tych novych sportiakov az az ale klasiky velmi malo
videl som vo svojom meste uz kadeco. aj tento novy charger som tu uz videl ..potom gallardo , murcielago , kadejake ferarri , porsche carrera GT , bentley continental GT,maybach 62 , mercedes cls amg, audi RS6 niekolko krat uz aj tak u mna zo spominanych najsrdovecka pak som este videl Veyrona eb16,4 , a co ja viem si ani nespomeniem uz na vsetky ..jaj mustang shelby gt500 rv67-pekne auticko teda faakt
@pernik ...ten challenger je len jeden na slovensku =D a áno, je v košiciach, má ho ocov kamarát =D brutálne auto, včera som sa v nom viezla...drifting taký, že zážitok na celý život =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ja zatiaľ toto:
Ten Dodge Challenger vyššie.
Ľudia si lámali krky
idem si do senca a tam charger´79 a neake camaro... v okoli BA je dost takych aut
A potom tu po blave kdesi behaju audi R8, nejake to ferarri, corvety (novsie) a tak Ale na stare mustangy to fakt nema.
Áno, mám rád americké muscle-cars, špeciálne toto
takú raz budem mať
Alebo aj toto, aj keď to nie je amerika, muscle-car to je určite
Dve moje srdcovky
A to lamborghini som videl tiež - v žltom - mám ho al vo fotoalbume cvaknutý ako sa rútil závratnou rýchlosťou asi 40 km/h Asi sa bál že mu urve spodok auta
Dnes vedľa mňa preletela jedna trojkolka - vyzerala asi takto:
A tiež to malo sku... dobrý zvuk
v takej eleanor sa previest hmm a vlastnit krasa ale mne sa paci aj ten novy dodge charger co v nom chodil gibs v ncis
Na Slovensku je ich zopár kusov.
Napr. jeden prešovský je tu - » raamon.webovastranka.cz