co sak pravda... az na tie komentare si myslim ze to je normalne... vy ste neaky zainteresovany proti pokecu ale to mate iba maly mozog.. aj ked nehovorim ze je pokec ok.. lebo tam chodia iba extremne stupidny ludia - cest vinimkam
to s tým francúzskym jazykom v profile som kedysi aj ja mala napísané ale čítať si tam niekoho profil komplet s tým všetkým čo bolo v bodoch napísané asi sa pogrcam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale obávam sa že nedodržiavam nič z toho
ale take fotky ako su tam opisane, mavaju aj tuto ludkovia
...ach,ide to dolu vodou všetko...
ale mňa vie najviac vytočiť to ich debilné a trápne písmo.aj tu,keď niekto napíše blog a píše tam len w,alebo q a píše písmená rôznej veľkosti.
tie deti by sa mali najskôr naučiť,kde sa aké i/y píše a až potom sa snažiť pútať na seba pozornosť
a každej babe alebo chalanovi píš: popismenkujes?popises?ako sa mas(povinne ako prvá otázka!!!!!)
a v žiadnom prípade NEPOUŽÍVAJ DIAKRITIKU!!!!!!!!!!!!!
a na ukazovaní svalov nie je nič zlé, lepšie ako tí trápni hoperi čo sa fotia iba v šiltovkách NY...
a ešte by pri sexe by mala byť to skutočne záleží len na okolnostiach alebo nerieš...
ten piatok je trefné len slovo kurvy stačí zmeniť na "cajky"
ok už dosť...
ale tak zasa,niektoré z nich robím aj ja,hlavne rada provokujem s tým ČWO hah..
@holyknight presne!! to je moje motto že streda-zajebať si treba,piatok-kurvy majú sviatok poznááme
A zabudol si,že keď chceš aby ti niekto napísal,musíš začať: popise daka sexi caja s foto? a najlepšie,keď to napíše 13-ročné decko
ale nie čo ste