Včera som bola s kamarátkou a kamošom von, a prišiel za nimi jeden ich známy ktorého som ja ešte v živote nevidela. Moc toho nenarozprával, ale vyzeral byť milý, a bol aj celkom pekný. Tí dvaja sa nás asi po 10 minútach snažili dať dokopy, a tak to pokrač
Určite by som to skúsila na tvojom mieste veď tým nič nestratíš a ak by to vyšlo a mali by ste sa naozaj radi tak by ani nevadilo že budeš ďaleko
Moja kamarátka má frajera a ten chodí na strednú do Bratislavy a my sme v Krupine a klape im to takže to skús a uvidíš
hej , a v septembri tu máme ďalšiu tému ala "Ako sa dostať z rozchodu " ..
Sa do teba náhodou zaľúbi , ty odídeš , zraníš ho .. ale hlavne že sa pár mesiacov "pohráš"..Ach
@birdybirdz77
tak toto by som za dajaku velku dialku nepovazovala. Su pary,ktore su od seba vzdialene omnoho viacej km a vztah im funguje. . A okrem toho,domnievam sa,ze kazdy vikend budes dochadzat domov,cize by ste sa minimalne 1/2x do tyzdna videli. Kde je teda problem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Moja kamarátka má frajera a ten chodí na strednú do Bratislavy a my sme v Krupine a klape im to takže to skús a uvidíš
Sa do teba náhodou zaľúbi , ty odídeš , zraníš ho .. ale hlavne že sa pár mesiacov "pohráš"..Ach
@edryan - ja som neni ten typ
tak toto by som za dajaku velku dialku nepovazovala. Su pary,ktore su od seba vzdialene omnoho viacej km a vztah im funguje. . A okrem toho,domnievam sa,ze kazdy vikend budes dochadzat domov,cize by ste sa minimalne 1/2x do tyzdna videli. Kde je teda problem.