Ahojte, vie mi niekto povedat ak mám v agenture Index Noslus podpisanu dohodu o brigadnickej praci studenta a teraz chcem ist cez ich poboku na brigadu ale v inom meste tak tá dohoda mi platí aj tam alebo potrebujem ďalsiu? Za odpoved dakujem.
Zapeklita otazka! Pozri si zmluvu, ktoru mas doma a ked tam mas pri identifikacnych udajoch zamestnavatela uvedenu en adresu sidla firmy (predpokladam BA) tak by ti to malo platit aj na inej pobocke.
Teda s najvacsou pravdepodobnostou by to platit malo. Lenze ! Neviem ci maju jednotlive pobocky prepojene databazy a aj keby to de iure platit malo, na druhej pobocne nemusia mat pristup k tejto informacii a mohli by ta vnimat ako cloveka bez dohody.
@mskrtel Dohôd môžeš mať hocikoľko, no nezdaniteľnú čiastku si môžeš uplatňovať v rámci jedného mesiaca len u jedného zamestnávateľa (čiže napr. v januári to môžeš mať u zamestnávateľa A, na konci januára to zrušíš a uplatníš si to vo februári u zamestnávateľa .
Ak by si aj dane platila, v konečnom dôsledku ti to môže byť jedno. Preddavky na daň z PFO ti po podaní daňového priznania typu A (do 31.3.2016) vrátia (veľmi zjednodušene, lebo nepredpokladám, že by si zarobila za rok viac ako je nezdaniteľná čiastka)
Uff, dúfam že som to dobre napísal a neurobil si hanbu , (teda aspoň nejako takto si to pamätám zo školy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale tak o nič nejde, ak to bude treba, povedia ti. Je to formalita, zmlúv môžeš mať hocikoľko a celé to vybavia do pár minút
Ak by si aj dane platila, v konečnom dôsledku ti to môže byť jedno. Preddavky na daň z PFO ti po podaní daňového priznania typu A (do 31.3.2016) vrátia (veľmi zjednodušene, lebo nepredpokladám, že by si zarobila za rok viac ako je nezdaniteľná čiastka)
Uff, dúfam že som to dobre napísal a neurobil si hanbu , (teda aspoň nejako takto si to pamätám zo školy