Pomajbo mal kedysi taku relaciu ze nieco za nieco,daval tam ludom prachy ked spravili nejaku hovadinu,moj kamarat sa tam za 5000 prebehol v slipoch po namesti,podotykam ze bol december a teplota bola asi -10
som za každú srandu ale: muselo by to byť malé mesto kde ma nikto nepozná, v spodnom prádle, a "výhra" by musel byť fakt velká a musela by to so mnou spraviť aj napr kamoška
Tak ked uz som sa okupal pri -20 v sude s vodou a potom ma nechali vonku stat cca 2 minuty, lebo zamkli myslim, ze toto by som uz prezil...keby ma za to nemohli zabasnut
Nestavil by som sa o to. A pokial ide o peniaze zalezi na tom, kolko. Pravdepodobne by som sa ale dal nahovorit az za viac , ako by normalny clovek za tu haluz dal.
Existuje aj lepšia stávka....v lete prejsť cez celú hlavnú ulicu v KE oblečený do zimy(otepľovačky, sveter, hrubá bunda, rukavice, čiapka, topánky...) zo sánkami na pleci
no co ste, dnes je kriza a kazde € stoji za to, prebehol by som urcite, som model a baby by si prisli aspom na svoje a o chalanoch ani nehovorim, ti ma zeru na diskach a su heteraci!!!, no ale to namestie by nesmelo mat kilometer, hehehe...filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov