Ja mám stašný strach z medveďov, preto je dosť veľký problém ma cez leto, rsp. kým nespia, dostať do lesa alebo hoci aj na poľnú cestu, abo na chatu...
tam ide o to skĺbiť sa do klbka a chrániť si citlivé miesta... ako keď ta bijú viacerý ľudia no a už iba sa modliť aby nás nechal čím najskôr na pokoji.
neviem,co by som robil...najskor by som asi utekal,kebyze vidim,ze stromy su dost nahusto...vyliezt asi tazko,lebo vacsina smrekov ma konare bud vysoko alebo nie su dostatocne pevne,aby sa dalo rychlo vyliezt nan...
tak.. pokúsil by som sa.. ale podľa toho kto by bol so mnou.. keby so mnou boli deti napríklad alebo nejaká žena ( ženy) tak by som sa mu postavil a snažil sa získať čas na útek pre nich
@onetouch .50 je už šialené, keď náhodou netrafíš, tak ťa medveď dobehne skôr ako znova zamieriš Nestrielal som z toho ešte, ale už tá .44 magnum je poriadna pecka. Si predstav, že by si normálne na opasku nosil nejaký S&W pol kilový .50 revolver
Nič ignoroval ho,.. všetci sa boja ôs a ja neviem čoho ale osa zaútočí len keď ju človek vyprovokuje, tak nebudem robiť blbosti a normálne sa mu vyhnem a hotovo, ľudia sú pobláznení z toho že medveď zabijak ale neuvedomujú si že medveď sa ľuďmi neživí
V okoli Trnavy to myslim nehrozi.... casto sa bicyklujem okolo mesta, aj v krajine ale este som nevidel (ani nepocul) o medvedoch. Nie som zoolog , ale zrejme to bude tym, ze tu nemame hory
môjho krstného už napadol medveď a keď nedokážete ani ujsť a ani sa nikde vyštverať a musíte ostať na zemi neostáva vám nič iné... hovoril mi že keď ostal nehybne ležať medvedica ho po chvíli nechala a odišla preč...
Nie V žiadnom prípade Bratranec mi hovorí (boli sme raz v lese) že ak stretneme medveďa tak že žiadny stres,nekrič,v pohode ako keby sa nič nedialo buď No jasné By som utekal ako nikdy
Na druhý deň sme boli pri takom kríku blízko pri ich dome, niečo tam zašušťalo a bratranec už metre predomnou že bééééž medvéééď tam je Myslím že medveď by sa do kríka 2x2 metre ťažko zmestil Určite nejaký vták alebo čo No proste bežal som aj ja, normálne mi nohy lietali som cítil Netváril som sa že OK maco tam je, však čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@camilla
ak by som v tej sekunde realisticky zvazila svoje sance na utek a vysla by mi velka nula tak uz len na zem a dufat
@weeman aspon .50 (kiezby bol povoleny)
mňau
@baggy to by musel byť strašne blízko...
@2 Hehe
Ty kokso.. Tak ja si neviem predstavit čo by som robila.
A ja nemôžem za to, že bývam v časti SR kde je medveďov poriť...
Na druhý deň sme boli pri takom kríku blízko pri ich dome, niečo tam zašušťalo a bratranec už metre predomnou že bééééž medvéééď tam je Myslím že medveď by sa do kríka 2x2 metre ťažko zmestil Určite nejaký vták alebo čo No proste bežal som aj ja, normálne mi nohy lietali som cítil Netváril som sa že OK maco tam je, však čo