samozrejme, že mne blízke osoby by som odkrágľovať nedokázal, ale niekoho cudzieho či niekoho koho nemám rád, v pohode ...
samozrejme by to muselo byť dokonale premyslené aby sa mi na to neprišlo ... a užil by som si to, zvoli l by som nejaký brutálny spôsob ... fakt by som to chcel vyskúšať niekoho zabiť
Za cenu, že budem do konca života mať pred sebou tvár toho človeka a svedomie mi nedá spávať asi nikdy? To by muselo byť VEĽMI veľa peňazí.
Iné by bolo, ak by to bol napríklad nejaký hajzel čo si nič iné smrť nezaslúži, nejaký pedofil alebo niečo podobné... To by som zinkasovala a ešte by som aj svet od takého človeka-nečloveka očistila. Ale tiež by to nebola malá suma...
záleží na tom, že kto a čo. ak niekoho koho nepoznám ani poznať nebudem tak v pohode. a cena? neviem... povedzme 20litrov+nejaký automat s tlmičom a podzvukovými nábojmi, alebo s nejakou presnou gulovnicou
To čo sa otázku ??? Čo príde nabudúce ??? A inak, tí čo píšu že hej ešte asi nevideli naživo čerstvú mŕtvolu... a to nemyslím nebožtíka v rakve... v reáli je to iné ako v hre...
Ludia, vsimate, ze sa nasa spolocnost je utopena v hnoji? Uz ludia nerozmyslaju podla ich svedomia (cize je to spravne niekoho zabit? alebo to neni spravne? ) ale podla toho, ze ci sa dostanu do väzenia, alebo nie...
CIZE AK NIEKOHO ZABIJES, A NEDOJDU TI NA TO, TAK TO JE V POHODE... - takto rozmysla podla grafu polka ludi tuto na birdzi... to fakt som jediny kto by take nieco (umyselne) nikdy nespravil?
Už len samotná myšlienka je absurdná Neviem si predstaviť, že by niekto dokázal s takým výkričníkom na duši ďalej žiť a nehodil by si skôr, či neskôr mašlu. Brať niekomu život, ani vrahovi v súčasnosti nemá právo ani štát, tým menej bezdôvodne, len pre zisk jednotlivec
No... POKIAL by to bolo tolko penazi, ze by som sa za ne mohla vykupit z vazenia na kauciu (popripade, ze by som si mohla takeho pravnika dovolit, ze by som sa vobec nemusela vykupovat) a POKIAL by to bol uplne neznamy clovek, ktoreho nepoznam, nema deti a rodinu a nema nikoho a samemu by to ani tak moc nevadilo (ano, o tom by som s nim pokecala este predtym..), tak asi, mozno? Ale pochybujem, ze som na zozname najomnych zabijakov, takze iba preto som dala tretiu moznost - nakolko v realite mi nikdy nikto takto zarobene peniaze neponukne.
možno by mi to v istej životej situácii nerobilo problémy niekoho zabiť, ale pri vraždách si treba dávať celkom pozor na stopy a pod. aby vás nešupli do väzenia a to by som asi neriskovala
@Finwaell podľa toho čo si napísal tipujem, že si vegetarián. nikde som nenapísala, že mi nevadí zabíjanie zvierat. ale ako to môžeš porovnávať? ako môžeš porovnávať mňa,človeka,čo jem mäso a niekoho kto uvažuje nad tým,že by zabil pre prachy, ke´D mu na to neprídu?? smiešne,smiešne....
Zabiť niekoho za peniaze je zaujímavý nápad. Napchať mu do úst zvonček z recepcie a zatĺcť mu ho do hlavy, napríklad. Prečo nie, však? Pobyt vo väzení bude zaujímavá skúsenosť. Psychické problémy ešte väčšie žúžo. A keď kurviť sa tradične je už pasé, čo tak dať na trh aj niečo ďalšie než telo?
jedine nejaký ľudský odpad - pedofila, zabijaka, tyrana detí....lebo si myslím, že dotyční si zaslúžia smrť v takých istých podmienkach aké spôsobili iným. a bola by to služba spoločnosti.
podľa mňa polka z tých, čo dali áno, by sa posrala, keby zrazu pred nimi ležala krvácajúca mŕtvola. ľahko sa to hovorí, keď si máte predstaviť, že niekde niekto pre vás neznámy zomrel, ale čo napríklad , keď sa vám díva do očí, keď na neho mierite zbraňou?
neurobil by som to urcite aj keby ma ten clovek neviem ako nasral zabit by som ho nedokazal .....
a len za pojebane peniaze nekoho zabit ludia zobud te sa .... ked budet mat vsetko zivot vas prestane bavit nebudete mat naco picovat akurat na to ze ste nejakecho chudaka zabili xD
@Saddath Nikoho neporovnávam Ani som netvrdil že si horšia/lepšia alebo hocičo. Len že to ľudské vyvyšovanie sa nad prírodu ktorou sú neoddeliteľnou súčasťou je dosť smiešne. A v tomto ohľade by som mal menšie morálne zábrany s usmrtením človeka ktorý si to zaslúžil vlastnými vedomými činmi, než nevinného tvora ktorý sa nevie brániť a nikomu neublížil.
@Finwaell ale otáyka nebola koho zabiť, len proste zabiť, možno nevinného človeka. toje jedno. tak si nemeňte všetci otázku... a rada by som ťa videla, ako by si zabil človeka.....
Načo by som niiekoho zabijala, aby mi malo čo do konca života žrať svedomie?? aby som nemala do konca života klud?? jebať peniaze.. je ich malo-zle je, je ich vela-zle je.... najlepšie je mať priemer, a kludny šťastny život
@saddath Ja by som to nevidel rád Nijako zvlášť po tom netúžim (to by bolo trochu choré nie? ) Len hovorím že si skôr viem predstaviť zabitie človeka než nejakého zvieraťa (+ ak Ti to zviera ešte dôveruje a celý život ho kŕmiš, to je akoby Ťa zaje..ali tvoji vlastní rodičia - veľmi civilizované). Každopádne, bola tam možnosť "áno, ale nie každého", ktorú som aj dal a teda k tomu som sa aj vyjadroval, čiže otázku som si nemenil. Určite by som nezabil hocikoho (ak vôbec niekoho). + nezabúdaj že sa tu bavíme hypoteticky. Len zato že si to niekto vie predstaviť ešte to z neho nerobí masového vraha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
171 komentov
samozrejme by to muselo byť dokonale premyslené aby sa mi na to neprišlo ... a užil by som si to, zvoli l by som nejaký brutálny spôsob ... fakt by som to chcel vyskúšať niekoho zabiť
Iné by bolo, ak by to bol napríklad nejaký hajzel čo si nič iné smrť nezaslúži, nejaký pedofil alebo niečo podobné... To by som zinkasovala a ešte by som aj svet od takého človeka-nečloveka očistila. Ale tiež by to nebola malá suma...
» www.birdz.sk/forum/palo-majs...
CIZE AK NIEKOHO ZABIJES, A NEDOJDU TI NA TO, TAK TO JE V POHODE... - takto rozmysla podla grafu polka ludi tuto na birdzi... to fakt som jediny kto by take nieco (umyselne) nikdy nespravil?
pomyselne-hned
čítajte otrasné
» www.pluska.sk/ine/historia/02...
Nezdá sa mi, že by odsúdených vrahov púšťali von na kauciu ...
To nie, mám síce preto pocit, že môj život bol ochudobnený, ale nie ...
a len za pojebane peniaze nekoho zabit ludia zobud te sa .... ked budet mat vsetko zivot vas prestane bavit nebudete mat naco picovat akurat na to ze ste nejakecho chudaka zabili xD