Vlastne tak spím, ale to zrkadlo je len malé, veľkosti tváre a teda nikdy sa v ňom nevidím...pretože zvyčajne nevstávam pohľadom priamo pred seba, ale úplne randomly...ale keby bolo také veľké, že by som sa videla za každých okolností ako napr kamoška, ktorá má pred posteľou vstavanú zrkadlovú skriňu, tak to asi nie, lebo pamätám si na ten šok, keď som to uvidela, že ako tak môže niekto spať. Ale možno je zaujímavé tak spať s niekým.
@marleymt a vieš aj aký má na to dôvod? ..lebo k tomu som sa nedostala a v podstate ani ja neviem racionalne vysvetliť, prečo by som v takej miestnosti spať nevedela
spavala som tak 4 roky...oproti manzelskej posteli roldory so zrkadlami. pri sexe to bolo super na spanok som si zvykla, ale lepsie mi je ak v spalni nemam taketo zrkadlo...
U frajera to tak bolo a mala osm taky zvlastny pocit, dost sa drzimm pravidla. Ze zrkadlo je brana do ineho sveta a je to to posledne kam sa chcem v noci pozerat, takze sem tam to musel kvoli mne zakryt ale teraz uz ma inu konstalaciu izby tak je to v pohode..
a na intraku som si zakryvala zrkadlo nad umyvadlom..uz ho nezakryvam ale zasadne sa donho v noci nepozeram, mam z toho zly ppcit proste
Akože by som mal zrkadlo na strope?? Ale aj keby, nijak by ma to neovplyvnilo (tak akurat by som dlhšie zaspaval, lebo by som vydumoval, čo zrkadlo na strope robí)
V izbe mám zrkadlo cez celú bočnú stenu (stavaný skriňa) ...nie raz som sa zľakla vlastnej ruky, keď som sa naťahovala. Po horore idem do obývačky, tam by som to neprežila.
@veroniques a nie len feng shui to hovorí. Podľa veľa "vier" alebo ako to mám nazvať je zrkadlo "bránou do iných svetov" a keď spíš, si zraniteľná...
A keď sa bavíme o feng shui, tak by v izbe, kde sa spí, vôbec nemalo byť zrkadlo, aj keby neodrážalo posteľ, a ak je, treba ho na noc prekryť alebo otočiť ku stene. Keďže ale väčšina ľudí má zrkadlá buď vrámci rolldoru alebo primontované ku stene, je to trochu náročnejšie...každopádne, my v izbe zrkadlo nemáme.
A k otázke - kedysi by mi to nerobilo problém, respektíve by som sa tak max. zľakla svojho odrazu, keby som sa zobudila (ale keďže vtedy som mala dosť vysoké dioptrie, asi by som o tom ani nevedela . Ale od FS seminárov....mám pred zrkadlami rešpekt
Tohto sa tiez bojim ale....aj ked aj vidite v noci na bazén..raz som bola v amerike za tetou a vedela plynule po anglicky a raz sa v novinách dočitala že jedno dievča bolo námesačne a skočila do bazéna a pritom si buchla hlavu ked tam skakala a jej mama ked sa prwbudila videla v bazene dievča v košeli krvavé....a jej mame sa stale zjavovalo dievča v bazéne jak pláva,je mŕtva atd....jej mama skoncila na psycho a vyskočila z 9 poschodia a zabila sa...ale to nie kvoli tomh ale bazén ked nanho vidite...:/ neni to najprijemnejšie+zrkadlo
Keď spím u babky na byte, kde má jednu celú stenu zo vstavaného šatníka, na ktorom sú zrkadlá, tak mi to je jedno, no doma by som tak spať nedokázala. Podla feng shuej cez noc telo dobíja energiu a keď je naše telo v odraze zrkadla, tá energia sa akoby rozdeľuje na dve a naše telo dostane polovicu a zrkadlo druhú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
A k veci ..ja by som to osobne nedokázala a mala by som velmi divný pocit. Od niekoho som tušim aj počula, že by sa v takej miestnosti spať nemalo..
Vždy MUSÍM spať na tej strane, kde zrkadlo nie je, lebo to neznášam.
Vlastne som pred ním spala len raz.....
Každopádne zrkadlo by v spálni nemalo byť vôbec.
a na intraku som si zakryvala zrkadlo nad umyvadlom..uz ho nezakryvam ale zasadne sa donho v noci nepozeram, mam z toho zly ppcit proste
Známa má oblepenú celú izbu zrkadlami.
A keď sa bavíme o feng shui, tak by v izbe, kde sa spí, vôbec nemalo byť zrkadlo, aj keby neodrážalo posteľ, a ak je, treba ho na noc prekryť alebo otočiť ku stene. Keďže ale väčšina ľudí má zrkadlá buď vrámci rolldoru alebo primontované ku stene, je to trochu náročnejšie...každopádne, my v izbe zrkadlo nemáme.
A k otázke - kedysi by mi to nerobilo problém, respektíve by som sa tak max. zľakla svojho odrazu, keby som sa zobudila (ale keďže vtedy som mala dosť vysoké dioptrie, asi by som o tom ani nevedela . Ale od FS seminárov....mám pred zrkadlami rešpekt
@ink vampire!!!!!!!!!!