pokiaľ viem, židia sami seba vyhlasujú za národ, ale hitlerovské holokausty boli robené na základe "rasovej príslušnosti"... každopádne je fakt že by sa teoreticky dali za rasu považovať, pretože majú spoločný genetický fond, ktorý sa mierne odlišuje od bežného belošského (výrazný nos, ostré rysy (u chlapov)... teda, snáď nie som úplne mimo...
a čo sa týka moslimov, tak tam si myslím môžeme byť úplne istí, že minimálne ONI sa za odlišnú rasu pokladajú... (a nápodobne, ňou možno aj sú, veď si pozrite nejaké video z afganistanu alebo čo, proste tých ľudí rozoznáte od pohľadu, pre mňa je to znak toho že sú rasa)...
@midnight a nevieš prečo ma to v škole neučili ? Blbosť. Sú základne rasy a od nich sú rôzne zmiešaniny. Národky ako Afganistan a podobne sú len nejakou zmesou tých základných. Moslim - to je len vyznávač islamu.
Je to tu celé o názvoch, nemožno hovoriť o rase s názvom "žid" "moslim" a podobne. Hlúposť, stačí sa nad tým hlbšie zamyslieť.. A to čo robil Hitler, to už bolo viac ako rasová neznášanlivosť
Zidia mi nevadia, mozno aj s nejakou mulatkou by som si to vedel predstavit, tak isto s japonkou, ale s cigankou, cernoskou, alebo nejakou spinou arabskou urcite nie.
čiže rasy sú: biela, čierna, žltá, rómska, židovská a moslimská ?(čo by malo byť arabská, moslim je príslušník náboženstva menom Islam, nie národa, ďalší fail) wow, aký odborník
@gothicpoethic no asi je gay a preto tak vyzera, ale co sa da robit mne sa proste gayovia pacia.. pokial nemaju hnedu plet, blond vlasy, cierne obocie a kriklavo ruzovu koselu
myslím že asi áno.nedávno som bola na kúpalisku s mojou sestrou.Bolo to myslím ..... v Hainburgu.Stretla tam svojho kamoša a jeho sestru.Mala tam so sebou priateľa.Bol to černoch.Nebolmoc pékný.Aj keď pre černochov mám slabosť.a ani nebol slovák.bol to španiel.ale spolu sa rozprávali po španielsky ale pred ľuďmi(aby rozumeli)po anglicky.Myslím si že tej babe vôbec nevadilo že je černoch a že sa s ním rozpráva v inom jazyku.takže si myslím že by to pre mňa nebol problém.
mne skor zalezi na tom kto je aky clovek..takze by mi neprekazalo ze je inej narodnosti, viery alebo pleti...ale nasi by to tak jednoducho nevideli ..no museli by si zvyknut...
takže za prve žida a moslima neberem ako inu rasu....ale neviem si rpedstavit ze by som sa mala prisposobit zidovi v sobotu si pocitat kroky a jest len koser jedlo a tak isto by som nemohla byť podriadena moslimovy...ziadne take...
a neviem si prestavit ze by som chodila z nejakym cernochom alebo ako...a z cinankom uz vobec
Ja urcite ano mohla by byt aj miesankina seckych ras sveta a nevadilo by mi to .
A ste kkti ty co napisete ze ANO ale nee z Ciganom / kou.
Ale horsie by to bolo s tym nabozenstvom , najradsej by som chcel neveriacu alebo tak veriacu ako ja tj. (verim ze neco asi je ale kaslem na nabozenstvo)
sice takych je vacsina no ale su aj taky ludia co su fanatici do svojej viery a takych nemusim. ani by som nechel taku partnerku ... ale inac blba anketa je to o rase alebo o viere ???
ja by som nechel ziadnu inu zenu ako belosku .. respektive ani nie romku. vi moslimskeho vyznanianie, ani cernosku . . mozno zidovku.. torpedo . . vela je aj o rasacháích . . nie len odanom cloveku . . . rasy si niesu rovne poochopteto ! keby su rovnake ,tak sa maju v laske !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
filip
a čo sa týka moslimov, tak tam si myslím môžeme byť úplne istí, že minimálne ONI sa za odlišnú rasu pokladajú... (a nápodobne, ňou možno aj sú, veď si pozrite nejaké video z afganistanu alebo čo, proste tých ľudí rozoznáte od pohľadu, pre mňa je to znak toho že sú rasa)...
ach
@malapohroma @35 to tiež
a aj rómovia sú niekedy sexy (no zabite ma!
ale nikdy by som nedokázala mať vzťah s japoncami/vietnamcami/číňanmi/kórejcami. sorry :/
arabi nepatria báhodou k bielej rase?
a co sa tyka rasy tak urcite japonca to ich umenie ach jaj ...=D
Muži iných farieb kože ma proste nepriťahujú... (možno až na pár japoncov, ale to len tak v teoretickej rovine
@tartar2009 bol som v polepšovni, hahahahaha a už sa teším ako tu budem nasierať panstvo
filip
a neviem si prestavit ze by som chodila z nejakym cernochom alebo ako...a z cinankom uz vobec
A ste kkti ty co napisete ze ANO ale nee z Ciganom / kou.
Ale horsie by to bolo s tym nabozenstvom , najradsej by som chcel neveriacu alebo tak veriacu ako ja tj. (verim ze neco asi je ale kaslem na nabozenstvo)
sice takych je vacsina no ale su aj taky ludia co su fanatici do svojej viery a takych nemusim. ani by som nechel taku partnerku ... ale inac blba anketa je to o rase alebo o viere ???
ci ciganka , sikmooka , cernoska , indianka , beloska alebo nwm co este je to jedno, secko je len a len o clovekovi !!!