najviac z vymenovaného by mi zatiaľ asi vadili tie vlastné koníčky, potrebujem aj čas pre seba a svoje záľuby (to potrebuje každý).
ostatné (až na deti) mi príde dosť irelevantné, hlavne to cvičenie, prečo by musela?
este aby mi nejaka pipka rozkazovala co mozem a co nie, zijem iba jediny raz a niekto iny mi bude urcovat zivot takto buzerovat sa necha iba chlap s malym.... egom a sebavedomim, co si mysli, ze okrem tejto zeny si inu nedokaze a je s nou iba zo zufalstva.
Irituje ma uz len samotny fakt, ze aj taketo existencie so mnou zdielaju 1 a tu istu planetu.
Byt s takym dacim v jednej miestnosti, ritualne to zavrazdim.
D niekoho mi to pripomenulo s vyrokmi:
"hej? S kamaratmi? Von? Urcite sa opijes, nejaku tam pretiahnes"
"Ked so mnou skypeujes tak nic ine nerob"
"Nepojdes robit do Nemecka. Prides tu do BA, tu zarobis tiez tak"
... ale takychto ludi radsej odstrelit, s takouto zenskou (a ani chlapom) nie je sranda zacinat si, to ti urobi zo zivota peklo v momente, ked toho cloveka spoznas. Egocentricki majetnicki ziarlivi maniaci
Zákaz koníčkov je debilina ako aj prikazovať zdravé jedlo, ale ak nechceš aby ti žena kecala do života, tak prečo chceš prikazovať jej aby bola ako chudá chodiaca výroba na deti ktorá považuje život mimo kuchyne za mýtus?
+všeobecne by som nemohol byť v kontakte s človekom, ktorý ma obmedzuje v niečom čo mám rád, iba žeby to nahradil niečím iným, čo mám oveľa radšej - ale asi aj to by opadlo po čase.
dokazal no musela by mi všetko vyargumentovať prečo s tým že by musela chuderka pochopiť že mne ona nič také zakazovať nebude ako nezdravé jedlá, koníčky a pitie takže až by urobila tieto dva ústupky voči mne (nič iné by jej nezostávalo) tak potom by som si vypočul tie jej argumenty na cvičenie, deti a varenie a až by boli pádne tak hej ...
až by to bola hnusná harpia ktoru by nič iné nezaujimalo iba jej stupídne irelevantné a nezmyselné požiadavky tak potom by som sa jej iba zasmial (a tu naskakuje scéne kde stojíme na vlakovej stanici, ja ju chytím za plecia priblížim sa tvárou akoby ju idem pobozkať a zrazu sa jej nahlas zasmejem do ksichtu a otočim ju smerom odomňa, potom začne hrať refrén od michala davida nonstop, ja sa v momentne zvrtnem na päte a poskočím si ako v kabaretných scénach kde si tlesknem nohami a na tvári mám blažený úsmev, v tom sa obraz zastaví a cezomňa prejde veľká titulka ,, a žil šťastne až doteraz ,, ) mal by som isť už spať
jedine varenie by bol problem, ostatne je v poho:?: a nchpm preco by mi mala zakazovat konicky... to akoze by som nesmel pri nej pocuvat hudbu a citat si knizky?
neviem, ale dospela som k názoru, že ak človek niečo robí rád a je to vystihujúca črta jeho osobnosti, druhý by sa ho nemal pokúšať silou mocou zmeniť len kvôli vlastným rozmarom... potom je to strašne ubíjajúce, niečo ako forma psychického týrania, ktorá za to nestojí ani kvôli láske k tomu druhému...kto chce druhého úplne prerobiť na svoj ideál, mal by sa poobzerať po tom ideáli radšej asi niekde inde...pre čo iné sa máme mať radi, ak nie pre to, akí sme? ľudia sa navyše nemenia pre to, že to tak my chceme, ale pre to, že to tak sami chcú...všetko je to o prioritách...
Cvičiť - necvičím, ale deti chcem mať, viem variť, kľudne nech sa partner prežiera od rána do večera (ak nemá 130kg) a vlastné koníčky mi na partnerovi nevadia, ALE musí mať dostatok času aj na mňa. Nie, že 8 hodín práca, 8 hodín spánok a 3 hodiny koníček ešte, to koľko času mu ostane na mňa? ...
Sak ked nepotrebuje cvicit, naco by cvicila?
Varit viem
Ani ja nepijem
Ani ja nejem zeleninu a podobne nezdrave sracky.
A konicky mozme mat spolocne .
Takze v tom nevidim problem
Ja nie, i ked na to moc nevyzeram, vo vztahu som skor dominantnejsi Ale poznal som dvoch takych, lenze im to nevadi, lebo su skor submisivnejsej povahy ...lenze ja ich lutujem ..prezit zivot s dikatorom (ktory im zrejme nahradzuje matku) musi byt dost napicu, a tie zeny tiez nebudu uplne v poriadku, a len si potrebuju najst niekoho na vyriesenie svojich komplexov. Poznal som i take zeny - nedalo sa s nimi vydrzat, to neustale picovanie nad vsetkym moznym vas bud donuti jej strelit jednu, a ona sa potom vykrici na vas, ze co sa tak spravate (taketo typy maju niekde v podvedomi zakodovane, ze su neomylne a vyzaduju vasu bezpodmienecnu poslusnost) alebo vstane a odide s usmevom (alebo skor z vysmechom)...true story
žiť s niekým, kto mi dáva zákazy, ale zároveň odmieta moje prípadné zákazy voči nemu? nie, to je na mňa asi veľmi sebecký človek. vzťah nie je o príkazoch a zákazoch, ale o dohodách. aspoň môj teda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ostatné (až na deti) mi príde dosť irelevantné, hlavne to cvičenie, prečo by musela?
Byt s takym dacim v jednej miestnosti, ritualne to zavrazdim.
"hej? S kamaratmi? Von? Urcite sa opijes, nejaku tam pretiahnes"
"Ked so mnou skypeujes tak nic ine nerob"
"Nepojdes robit do Nemecka. Prides tu do BA, tu zarobis tiez tak"
...
ale takychto ludi radsej odstrelit, s takouto zenskou (a ani chlapom) nie je sranda zacinat si, to ti urobi zo zivota peklo v momente, ked toho cloveka spoznas. Egocentricki majetnicki ziarlivi maniaci
+všeobecne by som nemohol byť v kontakte s človekom, ktorý ma obmedzuje v niečom čo mám rád, iba žeby to nahradil niečím iným, čo mám oveľa radšej - ale asi aj to by opadlo po čase.
ale ja i tak nemám "vlastné koníčky" okrem niekoľkých, ktoré nevolám koníčkami; vlastne také ľúbenie je tiežž fajn
a ten zvyšok --->
chill
až by to bola hnusná harpia ktoru by nič iné nezaujimalo iba jej stupídne irelevantné a nezmyselné požiadavky tak potom by som sa jej iba zasmial (a tu naskakuje scéne kde stojíme na vlakovej stanici, ja ju chytím za plecia priblížim sa tvárou akoby ju idem pobozkať a zrazu sa jej nahlas zasmejem do ksichtu a otočim ju smerom odomňa, potom začne hrať refrén od michala davida nonstop, ja sa v momentne zvrtnem na päte a poskočím si ako v kabaretných scénach kde si tlesknem nohami a na tvári mám blažený úsmev, v tom sa obraz zastaví a cezomňa prejde veľká titulka ,, a žil šťastne až doteraz ,, )
mal by som isť už spať
Dnes už mám asi viac...rozumu .
Ak nechce mať deti kľudne ich mať nemusíme.
Ak nechce variť? Tak nebude jesť lebo ja navarím akurát tak pre seba..
Ale ak nechce aby som robil niečo čo ma baví? Tak to nie.... to by sa so mnou mohla hneď rozísť lebo by som ju určite nepočúval.
Varit viem
Ani ja nepijem
Ani ja nejem zeleninu a podobne nezdrave sracky.
A konicky mozme mat spolocne .
Takze v tom nevidim problem
kazdopadne, lubis nelubis taka zena musi byt jebnuta.
ale myslím že jednu takú čo toto všetko vystihuje som poznala lebo mi to znie povedomo troška a vybavuje sa mi pri tom nejaká tvár