@mielikki to tam bola napoveda!! Pozemok je taky statny chlapik ktoreho mozes predat ako otroka a aj ked zanho zaplatis dan este stale ti vystane na slusne zivovytie
Predpokladám že pointa bola v tom , či by sme to zvládli bez akýchkoľvek peňazí , čiže tak , že by sme ani nič nespenažili .... takže nie , nedokázala by som sa o seba postarať , nezvládla by som to , neprežila by som
@mielikki Pozemka len tak prenajimat nie je dobry napad lebo by si tu dan musela platit kazdy mesiac a zila by si prakticky od vyplaty do vyplaty a triasla sa ci si aj tento mesiac Pozemka prenajmu alebo budes musiet ist s cenou dole, hentak ho predas a si v baliku
(inac popravde mal som tam najprv napisane prenajimat ale potom som to zmazal lebo neviem ci sa otroci vobec niekedy len prenajimali a nepredavali rovno
aj tak vacsina by pouzila zanho...som na slovensku a este aj vychodniar tak co odomna cakas ....a myslim pozemok luka , nic pustina trava kvetinky a tak
ak by som mala nejaku zbraň,dajme tomu nôž,pušku alebo niečo podobne,ten pozemok by zahrňal les a pláň,tak by som si asi niečo ulovila (znie to čudne ale podľa starych navodov z westernovych knih D...a ak by som mala koňa a zapalky,bolo by to ešte lepšie,takže vychodisko zo situacie vidim v zachrane ku ktorej mi dopomôžu zapalky,kôň a zbraň.
@etelnair ale ak by som ho predala, tak by som mala nutkanie to minúť čo najskôr... a okrem toho, takého pozemka by som mohla multifunkčne prenajímať, prinajhoršom by som kvôli nemu zriadila bordel pre dámy (a opačne orientovaných pánov), z tých ziskov a z toho, čo by som utŕžila za prenájom pozemka ako normálnu pracovnú silu, by snáď vyžiť šlo
@strommen2428 kockate hlavy povedia zan? ty musis byt riadny debil, ked ti nerobi problem vypustit z papule "zanho" v suvislosti s niecim nezivotnym...
A co zacat pozickou na sejbu, alebo chov +/- rezijne. Splacat by si zacal pri zbere, spracovani, produkcii. Ak by slo o les bola by tam moznost lesneho hospodarstva. Azijsky mociar = ryza, kamenista roklina = kamenolom, ... .
@tommyhot ...vyhon si a chod spat ....pytal sa ta niekto na tvoj nazor ? ....taky poucovatelia jak si ty sa mi hnusia ...ked uz tak ja poviem za to ....napr. kolko za to auto chces ?.....kolko za to chces ? ....a ne zan ....to len takí premudretí ludia hovoria zan ...co vela rozpravaju ale o nicom ...a zan je pre nich typicke ...
@tommyhot ...vies ja si urcite viac vazim jebnuteho chlapca z mastale , co sa mozno nevyjadri presne podla prirucky slovenskeho pravopisu , ale je prakticky a vie sa o seba postarat , jak premudretych "pri mamke synov" ktorí len analyzuju, filozofuju , polemizuju a nie je z nich žiaden osoh ...ty asi pre istotu budes jeden z nich ze ?
@twaroch pestovala by som na tom pozemku niečo a predávala by som to len v zime by som bola trošku fucked, tak potom by som tam robila archologické vykopávky a predávala za strašné peňáze veci,ktoré by som tam našla
@wessen moj nazor az na tu archeologiu neviem ci by som vedel ocenit keby som nasiel kus hlinenej vazicky asi by som ju hodil za hlavu a hladal zlato v zime zavaraniny a ides sklicka neviem sice skade ale sklenenych flasiek od vina a od palenky sa vala kopu po mestach tak s tym by sa daco tiez dalo vyparatit na tie zavaraniny
Aha tak, dredac myslel skor na konope ... ale tak to potom musi davat pozor, aby nespotreboval celu urodu ... nepredajny material sa da pouzit na rohoze, madrace, rolety, kurenie v zime, ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a bol by na tom pozemku aspoň les/pole/ nejaké semiačka čo sa dajú zasadiť alebo nejaké suroviny, čo sa dajú speńažiť?
@etelnair ja by som potom toho Pozemka iba prenajímala, to by sa oplatilo viac
(inac popravde mal som tam najprv napisane prenajimat ale potom som to zmazal lebo neviem ci sa otroci vobec niekedy len prenajimali a nepredavali rovno
@twaroch ale osvetu môžem robiť, nie?
no, tak to by bolo ťažšie, ale stále by som z toho mohla spraviť nejakú atrakciu
@mielikki atrakciu pridte sa pozriet na luku rastu tu kvety!!!
jedna gramaticka chybicka zmenila tuto temu na bordel ... a mam dost ....
a no, iba časť tejto témy
nie, nemam ani sajnu, asi by som sa ho pokusil predat, a tak...
@jaro1991 môj človek.........a keď si mladý človek nevie zarobiť, nech sa rovno utopí vo vani, bude o jedného bezdomovca menej......filip
a pozemok by som nepredával, nasadil by som tam mrkvičku a tú by som v zime hryzkal, aby som nezdochol od hladu.....