Nie do nejakej velmi velkej miery, ale uz sa s takymi priatelim . (A tajne dufam, ze iba v ramci humoru, ale tak.. je mi to jedno, kym sa ma to netyka.)
@flussica mozno by si si mala uvedomut ze chodis do skoly pre blaznov a v tom pripade ak niekto nepije nefajci ani nefetuje jeho jedinou vynimocnostou je prejav lasky ako skrabanie tvojich krasnych ruk
Je to radost z niecieho utrpenia. Uvolnuju sa latky, ktore menia vnutornu chemicku nerovnovaho na harmoniu. Sadisticky clovek sa citi v pohode, ked ublizuje niekomu inemu a sleduje ako sa trapi.
. Posledny sadista ktoreho som stretol mi v - 20 stupnovych teplotach strhaval bundu a vesal mi ju na stoziar, klepal ma po hlave , prenasledoval ma a skopaval ma.
Nie nepriatelil by som sa so sadistom ani s nikym kto sa so sadistom priateli.
Rozumiem vsak, ze treba mat s takymi pokoj a preto lepsie byt ''zadobre''. Ale len v rovine diplomacie.
súhlasím s @hluzar - om ...už som jedného sadistu spoznala a neviem čo by som sa dokázala priaeliť s nejakým iným...fakt, neviem...s masochistom možno...a tiež, to sa nedá hneď zistiť či je niekto sadista alebo masochista...
Neviem s kým si mal tú česť ale určite nie s tým typom sadistu o ktorých sa vedie táto anketa.
Možno si mal dočinenia s nejakým KKTM alebo s nejakou sockou, ale určite nie s človekom, ktorý má "sexuálnu úchylku" sadizmus.
K téme:
Jasné, že hej, považujem sa za sadistu na stupnici od 1 do 10 kde 1 je uhryznutie do krku a 10 praktiky pri ktorých strieka krv za sadomasochistu na úrovni 7
Takže by som samozrejme nemal priateľov, keby sa ľudia nevedeli priateliť s takými ako som ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
------------
Pokiaľ by nenosil zrovna gravírovaný obojok/bič v zadnom vrecku, nemyslím si, že by som na to prišla predtým, než by sme sa..spriatelili.
PS: Ja som KAZDOPADNE poctena! Ale myslela som, ze vacsina ludi zanecha tychto prejavov lasky voci bliznemu po ukonceni skolkarskeho veku .
..kvak..
Je to radost z niecieho utrpenia. Uvolnuju sa latky, ktore menia vnutornu chemicku nerovnovaho na harmoniu. Sadisticky clovek sa citi v pohode, ked ublizuje niekomu inemu a sleduje ako sa trapi.
. Posledny sadista ktoreho som stretol mi v - 20 stupnovych teplotach strhaval bundu a vesal mi ju na stoziar, klepal ma po hlave , prenasledoval ma a skopaval ma.
Nie nepriatelil by som sa so sadistom ani s nikym kto sa so sadistom priateli.
Rozumiem vsak, ze treba mat s takymi pokoj a preto lepsie byt ''zadobre''. Ale len v rovine diplomacie.
Na svojom hlase by som nič nemenila, človek-kurva je pre mňa automaticky do istej miery fascinujúci.
Neviem s kým si mal tú česť ale určite nie s tým typom sadistu o ktorých sa vedie táto anketa.
Možno si mal dočinenia s nejakým KKTM alebo s nejakou sockou, ale určite nie s človekom, ktorý má "sexuálnu úchylku" sadizmus.
K téme:
Jasné, že hej, považujem sa za sadistu na stupnici od 1 do 10 kde 1 je uhryznutie do krku a 10 praktiky pri ktorých strieka krv za sadomasochistu na úrovni 7
Takže by som samozrejme nemal priateľov, keby sa ľudia nevedeli priateliť s takými ako som ja