Takéto fórum tu už myslím bolo. Ale ak by ma niekto fyzicky nepriťahoval, tak by mi určite nevyhovoval absolútne. Jednoducho aj fyzická príťažlivosť je dôležitá pre spokojný vzťah aby som si po prebudení povedal, mám to ja múdru, šikovnú a peknú partnerku
Ešte som takého človeka nestretla, ale myslím si, že ak sa niekto zamiluje do odobnosti, všetko ostatné na tom človeku bude brať úplne inak a teda eventuelne sa zamiluje aj do zovňajšku
teda už som zažila ten moment, kedy som videla nepkného chlapca, ale keď som ho viac spoznala zrazu som ho brala úplne inak, všímala si viac jeho pekné fyzické črty a nepôsobil na mňa tak škaredo ako keď som ho nepoznala po povahovej stránke
otázka znie prečo by som vôbec chcel mať s niekým takým niečo ... partnerstvo predsa nie je len o tomto ... o tomto je predsa kamarátstvo a priatelstvo
taky clovek neexistuje....nedokazem si rozumiet so zenou, ktora ma nepritahuje, vlastne naco by som sa s nou bavil? bed existuju aj pekne a inteligentne zeny
tak, pokojne by som si začala partičku človeče a možno aj šachu, ale proste nie nič, čo by odo mňa vyžadovalo narušenie môjho osobného priestoru
(a teda stalo sa mi, že sa mi začali páčiť ľudia, kt. na mňa na prvý pohľad nepôsobili nejako extra, ale je iné nepriťahovať ako nie vyslovene priťahovať a iné nepriťahovať ako viac odpudzovať, než priťahovať (nech to akokoľvek hnusne znie povedané takto )
Istému kamarátovi stále hovorievam, že by som s ním hneď chodila a bývala, kebyže som nezadaná a staršia, lebo je pre mňa ideálom takého asexuálneho roommate manžela
Ale možno áno...možno by som tomu dala šancu a snáď by to časom prišlo. Raz som sa tak dala s chalanom odkopy..brala som ho ako kamaráta a stačilo mi ze sa mi vyzorovo nehnusil..a pak som sa zblaznila a teraz s ním mam aj dieťa....takže tak...ono sa stačí zalubit..ked si váš človek získa, začne sa vam aj viac páčiť a aj váš priťahovať...
Dosť na uváženie otázka... Ono keď ten druhý nevyzerá tak zle , len proste nieje taký že si ho všimneš medzi desiatimi že "aha ten je pekný" ale vyhovujete si vo všetkom v podstate tak akože taký vzťah , neberte to zle je to najlepšie čo ste mohli nájsť.
Blbé by bolo keby si dakto rozumel s nejakým bezdomovcom a otázka by sa týkala toho ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
bite me
(a teda stalo sa mi, že sa mi začali páčiť ľudia, kt. na mňa na prvý pohľad nepôsobili nejako extra, ale je iné nepriťahovať ako nie vyslovene priťahovať a iné nepriťahovať ako viac odpudzovať, než priťahovať (nech to akokoľvek hnusne znie povedané takto )
Blbé by bolo keby si dakto rozumel s nejakým bezdomovcom a otázka by sa týkala toho ...