podľa toho kto by to bol..keby to bol dajaky kokot s iq -99 zlodej,bitkar abo podobne tak vklude..ale keby dakto nevinny co cely zivot sa snazil vypestovat kaktus ta nie ..(nvm co ma napadol taky priklad)
Ježiš.. všetko len o peniazoch Nikdy. Vôbec mi nezáleží na tom, či by na to niekto prišiel, keby som to aj urobila, radšej by som bola, keby na to prišli a potrestali ma za to, lebo by som si to zaslúžila .
ale podľa toho, že čo by to bol za človeka, ak by to bola napr. nejaká normálna žena, čo každý deň pracuje, živí rodinu, má deti, atď. tak nie. Ale nejakého ožrana kľudne
za tak malo??! never....... za 3,33333 mld eur mozno .... ale len ak by to bol nejaky kkt... taky co tyra deti a zvierata..... takeho by som aj zadara zabila
@tikalok No nechce sa mi...ale myslela som to vážne...poznám kopu ľudí,ktorým nerobí problém poliať mačku benzínom alebo zhodiť z diaľničného mosta psa...a už to aj urobili -a to nemá ďaleko k vraždeniu..akurát ich desí silueta basy v temnotách za horizontom ich vlastnej mysle.
nie..nie ..nie...pretože si viem živo predstavit ako drzim zbran ale nikdy by som z nej umyselne na nikoho nevystrelila...nemam to v povahe..ale ak by ma ten clovek ohrozoval tak by som asi vystrelila
Všetci to máme v sebe...to zlo je v nás...každý človek už pri narodení dostal kľúč...a ten istý kľúč otvára nebo aj brány pekelné.To,že sme trošku zcivilizovaní,podľa nás "inteligentní",nás nelíši od zvierat a od záklona džungle,ktorý s nimi zdieľame.
Ak to ma byt 16 litrov a islo by o nejakeho neproduktivneho neprisposobiveho ciganiska (alebo aj bieleho), ktory by bol este k tomu aj vrah a vyvrhel spolocnosti, tak mozno aj ano. Neviem este som cloveka nezabil, takze tazko povedat, ale s takou snajperkov 2km od neho by to nemuselo byt nic hrozne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
je to +- 500 000 sk..
@malapohroma
každý sa môže rozhodnúť sám..
ešte som zabudol napísať, že by ste boli finančne na dne..
pokial viem ciarka sa pise aby bolo jasne ze je to desatinne cislo?????,
ale podľa toho, že čo by to bol za človeka, ak by to bola napr. nejaká normálna žena, čo každý deň pracuje, živí rodinu, má deti, atď. tak nie. Ale nejakého ožrana kľudne
Ale ak by na to nikto neprišiel...Neviem
co cely zivot sa snazil vypestovat kaktus ta nie
možno iba príklad ale zábavny
Aj tak zostávam pri ,,pravdepodobne nie".
a zaujimave cislo
A smiem sa spýtať, odkiaľ ty toto vieš?
Pýtala si sa Teodory, či?
práve sa ti podarilo uraziť ma viac ako keby si tu na mňa vychrlila dve strany vulgarizmov..
a predpokladám, že ty si jediná výnimka...
Že ho je veľa ako maku?
2. Za peniaze nikdy
kevin, kevin máš nejaké kučeravé myšlienky a ta sumička sa píše správne:
16.596,- €
PLESK
a lebka rozťapnutá na 5 metroch.