@tomas par dni a natrvalo je obrovsky rozdiel.. ono ma svoj zmysel, ze su dve pohlavia.. lebo kazde ma prednosti v niecom inom.. a velakrat co nedokaze jedno dokaze to druhe..
Zena ma len nasere a vytoci do nepricetna.. Vzdy ked je nejaka chatovica, alebo ked ideme do mesta tak podla moznosti bez zien, lebo to nikdy nevesti nic dobre. Riesia kazdu picovinu a su s nimi len problemy. Ked sme len sami chlapy tak vsetko funguje ako ma a nie je problem. Ziadne konflikty, ziadne urazlive nalady, proste pianko.
a inak prve co mi napadlo bolo, ze aj moja mama je zena. bez nej by som sice momentalne uz zit dokazala (aj ked nerada), ale vo velmi utlom veku urcite nie. a taka malickost - bez nej by som tu ani nebola
Kto by dokazal zit bez zien, prosimta? Ved by zastal chod ludskeho sveta . Teda jedine, ze by muzska populacia nasla rychlo sposob rozmnozovania sa ludi pomocou delenia alebo zakorenenia...
Lˇudia, prosím vás. uvedomte sa. Muži a ženy sa navzájom potrebujú. Aj kedˇ som asi tri mesiace po dvojročnom vzťahu rozídený, ale 90% mojich priateľov sú ženy. Potrebujem ženy. Bez nich to proste nejde. A kto tvrdí, že áno, tak je chorý alebo homosexuál. Toť vsio.
@24 jaký rasista........toto nepochopím ..vy môžete byť kuchári my kuchárky,, vy politici my političky,, sú aj štetky a gigolovia...nevidím problém či je žena kamionistka alebo muž kamionista čudné pre niekoho možno, ale budiš..prečo brániť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Si to vystihla
takze tak
ale mas pravdu.. obcas oddych prospeje.
len aby sa ti nezacali pacit chlapci =D
a inak prve co mi napadlo bolo, ze aj moja mama je zena. bez nej by som sice momentalne uz zit dokazala (aj ked nerada), ale vo velmi utlom veku urcite nie. a taka malickost - bez nej by som tu ani nebola
@husky nie to by som si nedovolila.
.. no len tak, medzi rečou .. niektorí ľudia by bez žien, konkrétne bez žien za volantom, možno žili dlhšie ako žili ..