@tarassaco toto mi povedz pls! najmä čo ťa k tomu viedlo a do akej miery sa aktívne venuješ hudbe v súčasnosti (resp. kam si to "dotiahla" v minulosti)
@torpedo08 no medzi tonmi je urcita "vzdialenost", napriklad kohutik jaraby ked si spievas, tka trebars prve dva tony maju medzi sebou interval "velkej sekundy" - a otazka je teda, ci ludia vedia takto podla sluchu rozlisit, ze ide o nejaky konkretny interval medzi 2 tonmi
Spievala som v zbore a mala som plné uši takého toho "veď tu len zaspievaj terciu vyššie", tak som sa to chcela naučiť (stále neviem zaspievať konkrétny interval k nejakému tónu, ale aspoň niektoré intervaly rozoznám). Inak som hudobné poleno.
Hej vo volnom case hram obcas na gitaru, tak to je jedno zo zakladnych cviceni na sluch Ale vacsinu aj tak netrafim - kedze nie som nejaky super talent, treba to dost trenovat alebo ja neviem Mal som aj appku na to kedysi
ale nie na basgitaru, no a tie kratke mi proste pridu lahke a tie ostatne co som spominal mam pocit ze nejak vyplynuli z toho nastroja skor, na inom by to mozno boli ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
V čase najväčšieho rozmachu
inac @salora ty sa nam potom pochval, ked budes tu