si schopný spraviť pre peniaze veci čo by si inak nespravil? čo take na hranici tvojich schopnosti by si obetoval pre peniaze? co si najzaujimavejsie,najponizujucejsie alebo ine spravil uz pre peniaze?
nasleduje 200komentov o tom, ako peniaze nie su vsetko a ako vsetci nimi pokrytecky opovrhuju a ano moralizujem. a co by som ja bol ochotny dat za peniaze ? vas zivot !
Za 1000 € by som si strčil kokot do včelieho úlu na 20 sekúnd.Za 100000 € by som sa nechal unášať prúdom dunaja 15 km.Za 1000000 € by som si odsekol malíček a upečený ho ziedol,ako milionár ho už aj tak nebudem potrebovať .
hmm momentalne mam penazi dost ale zalezalo by od ponuky...napr. ak by mi dal niekto milion eur aby som volil fica tak preco nie... ale za 1000ecka by som to nespravil...
to je zapredanie duse najhrubsieho zrna ked budes starsia trosku tie hodnoty upravis... moja hranica by bola moj prijem za 4 roky volebneho obdobia kedy by bol fico pri moci...za menej by som to nespravil...
@etelnair kedze pouzivam aj pravy malicek [sice malo, ale perspektivne planujem podstatne viac] tak by som nepristal ani na tuto moznost. Ale na nohe v pohode
Duša nieje môj majetok...nemám právo zapredať ju...Duša som ja,či by som sa zapredal? hmmm....čo znamená zapredať? povedzme to diplomaticky...ak by som dostal ponuku,pracovať vo Fun Rádiu za veľmi slušných finančných podmienok,tak aj napriek tomu,že sa mi to rádio hnusý,ponuku by som prijal...ale pojem zapredať sa....konkretizuj
Peniaze su len sproste papieriky. Skutoícna hodnota je inde. No ale dnesna spolocnost tu hodnotu vidi prave v tych papierikoch. A ci by som bol schopny spravit cokolvek pre peniaze? NIE.
Dnesna spolocnost je na tom zalozena. Jednak konzumne ale coraz viac aj v celkovych medziludskych vztahoch a kontaktoch. Kto nema peniaze, je ludmi z velkej casti povazovany za absolutnu nulu,
A co je najsmutnejsie, nikoho uz pomaly netrapi, ci si k peniazom prisiel cestne alebo nie. HLAVNE ze ich mas.......
No aby som odpovedal na otazku..... mozno by som zasiel za hranice zakona, ale nikdy by som nezasiel za hranice ludskej bytosti ktorou som.
je hranica, za ktoru by som urcite neklesla. peniaze sa daju zohnat roznymi sposobmi. ak by sa mi zdalo byt nieco ponizujuce, nechutne a pod., tak by som hladala ine alternativy
zalezalo by na tom, na co by som tie peniaze potrebovala. pre prezitie (ak by zaviselo na tych peniazoch) by som bola schopna urobit asi naozaj cokolvek. pre rozmarnosti zase maloco. asi tak.
prečo si mnohí myslia, že peniaze sa nedajú zarobiť slušne, bez výčitiek svedomia a bez činov, ktorými inak opovrhujeme? pritom väčšina ľudí to dokáže.
ja by som nikdy nespravil za peniaze nič, za čo by som sa hanbil. pocit pravého šťastia určite nespočíva v peniazoch, ale v skromnosti.
Za peniaze asi nie. Ale keby bola napr. moznost vymenit nejaku svoju dobru vlastnost za inu rovnocennu vlastnost, mozno by som si to premyslela . Niektore dobre vlastnosti su mi skutocne na prd.
Zbožňujem tieto vaše jedenásťciferné sumy a oháňanie sa hodnotami. Keď som niečoho schopná, som toho schopná aj bez peňazí, a kebyže mi boli ponúknuté, nehrám formu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
človek ktorý si uvedomuje naozajstnú hodnotu peňazí sa spýta čo a za koľko
@slipknot619 - milionar mozno malicek nepotrebuje, ale basak hej. Toto by som nikdy neurobil
to je zapredanie duse najhrubsieho zrna ked budes starsia trosku tie hodnoty upravis... moja hranica by bola moj prijem za 4 roky volebneho obdobia kedy by bol fico pri moci...za menej by som to nespravil...
Ja tomu ale neverím, budú sa škvariť v horúcom pekle na večnosť!
A co je najsmutnejsie, nikoho uz pomaly netrapi, ci si k peniazom prisiel cestne alebo nie. HLAVNE ze ich mas.......
No aby som odpovedal na otazku..... mozno by som zasiel za hranice zakona, ale nikdy by som nezasiel za hranice ludskej bytosti ktorou som.
zalezalo by na tom, na co by som tie peniaze potrebovala. pre prezitie (ak by zaviselo na tych peniazoch) by som bola schopna urobit asi naozaj cokolvek. pre rozmarnosti zase maloco. asi tak.
ja by som nikdy nespravil za peniaze nič, za čo by som sa hanbil. pocit pravého šťastia určite nespočíva v peniazoch, ale v skromnosti.
a hranice odtiaľ potiaľ
ale zas somariny pisať nemusiš
(nie,v skutočnosti sa obávam,že budem mať existenčné problémy vďaka vlastnej anti-ponižovacej vlastnosti.. )
Ty si pre istotu nenapísal žiadny názor, aj tak sa dá klesnúť!