Podla man je neskutocn euzasne, ako ludia v tmto klipe tancuju! moja otazka znie, dokazete to aj vy? myslim tak skakat ponad svihadlo ako oni, nie tak obycajne...
Toto je určite profesionálny súbor/tanečná skupina... To nie je len skupina ľudí v meste, ktorí vo voľných chvíľach skáču cez švihadlo a naučili sa toto... To isté platí napr. aj o tanečníkoch z klipu Davida Guettu Love dont let me go... to nie je skupina náhodných ľudí v meste... A aby som sa dostal k veci. Preto pochybujem, že sa tu nájde taký profík, ktorý to má tak premakané ako oni... Ale na internete môže povedať hocikto hocičo
som tanečník aj viem veci ktoré sú vo videoklipe ale nie cez švihadlo ale už som skúšal skákať cez švihadlo na rukách a to mi šlo a to mi točili kamaráti ale inak asi nič back flip sa tam nedá lebo pri back potrebuješ výšku akurát tak do vás drbne švihadlo ( z vlastnej skúsenosti )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov