Ja mám s tým strašný problém, vlastne city dokážem celkom v poriadku prejaviť iba keď som slušne pod parou, a aj to asi preto lebo mám pocit že keď to poviem nadrbaný tak mi aj tak nikto neuverí...
Ja si myslim, ze viem prejavit city.....svojmu mackovi ich vyjadrujem stale a nie len slovami milujem ta.... napisala som mu aj list, ktory a mu pacil a dojal ho... tak si myslim, ze som sa vyjadrila dobre....
No zalezi od toho ze prejavit co..Napriklad ak mam problem s nejakym kamosom,kamoskoi tak poviem narovinu a vyriesime to..ale ak ide napriklad o to ze sa mi niekto paci..a som s tou osobou som uplne mimo a neviem co zo sebou..aj by som chcela dat najavo a ak uz nejak daam tak vzdy to nejak dodrbem
nemam problem povedat hocico, ale prejavit nejaky cit, tak to je uz horsie.. sa asi bojim, ze to je zbytocne a neriskujem, cakam na iniciativu z druhej strany. ale ako kedy a s kym, je to aj o dovere, asi poznate.
Svoje pocity zásadne neprejavujem, čo je dosť škoda ale neviem sa k tomu odhodlať. O svojich veciach moc nerozprávam a aj ked som rozrušená/ rozsmutnená nedokážem nič povedať.
Rada by som sa niekomu zdoverila, prípadne prejavila svoje city viac ale ... no ale.
ja nemam absolutne ziaden problem vyjadrovat svoje nazory,myslienky a postoje..
ale co sa tyka citov, je tam problem, a to dost velky..
ale ked sa opijem tak sa vsetko vyplavi..aj teraz ked som bola piatok na jednej akcii so spoluziakmi tak som si aj poplakala..lebo mi budu niektori fest chybat..
no zmenit sa asi nedokazem..a opijat sa nemozem furt..takze je to so mnou dost biedne
city podla toho o ake ano? Ako problem by som v tom nemal pokial by som vedel na com som. Ale kedze neviem na com som a zvycajne nie som na nicom takze si s tym nemusim hlamat hlavu.
Ja svoje city nedavam na javo teda to ze ma niekto nastval a tak, dusim to v sebe a ked uz je toho moc idem do krcmy zresetujem hlavu a zas je na nejaky cas pokoj. Ale to neznamena ze cloveku nepoviem co si myslim asi aj preto mam malo kamaratov, hold pravda je kruta, co sa tyka ukecanosti neni problem len najhorsie je vtedy ked sa zacnu rozpravat vtipy vtedy viem byt neuveritelne otravny lebo ich poznam mrte vela
Zaujímavá téma Hovorím čo chcem a hovorím to pravidelne. No s citmy to už je horšie. City prejavujem, ale mám pocit, že lásku neprejavujem takmer vôbec, a ak trocha áno, určite nie do takej miery, akej ju cítim. A keď už ju aj chcem prajaviť, poviem si, že je to zbytočné, pretože čím viac ju budem prejavovať, tým viac sa namňa dotyčný "namotá" a tým viac bude bolieť rozchod. Nuž, som realista.. Ale kedysi to tak nebolo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
(a "sem-tam sa mi stane ze sa prilis rozkecam a o tom hovorim aj neviem kolko a potom nevie nikto co som povedala.ani ja)
Rada by som sa niekomu zdoverila, prípadne prejavila svoje city viac ale ... no ale.
ale co sa tyka citov, je tam problem, a to dost velky..
ale ked sa opijem tak sa vsetko vyplavi..aj teraz ked som bola piatok na jednej akcii so spoluziakmi tak som si aj poplakala..lebo mi budu niektori fest chybat..
no zmenit sa asi nedokazem..a opijat sa nemozem furt..takze je to so mnou dost biedne
Howk dohovoril som