Prave preto som poslednu skusku prelozil na posledny mozny termin z posledného utorka na najblizsi a aj ked uz som relativne zdravy nic som sa nenaucil ajm fakd ap
asi ako pohroma
ja sa fakt nedokážem učiť
akože si sadnem a učím sa
ja sa najviac naučím keď mi to niekto rozpráva
čiže prednášky sú moja spása
ale ak som chorá?
hm
ak musím, učím sa, ak nemusím, neučím sa
čiže ak sa dá preložiť, preložím, lebo ja som človek veľmi sprostý, ktorý všetko odkladá
keď som mala týždeň v kuse 40 teploty tak som bola ledva schopná prejsť z izby do kúpelne
pokiaľ som nachladnutá tak sa dokážem síce premôcť keď je potreba, ale ten efekt je minimálny - jednak ma bolia oči, slzia mi, stále siahať po vreckovkách, kašlať, kýchať, rozptyľovať sa tým....a potom aj môj mozog nepracuje práve najlepšie, ťažko sa mi sústreďuje.
takže niekto to môžno považuje za výhovorky, ale keď proste moje telo fyzicky nie je v optimálnom stave tak je učenie omnoho namáhavejšie a omnoho menej efektívne.
takže radšej sa neprepínam, dám sa poriadne za pár dní dokopy a potom sa učím s čistou hlavou, čo mi príde omnoho rozumnejšie.
Ja som bola pocas skuskoveho 2 tyzdne chora z toho 8 dni som mala horucku a len som lezala v posteli ale ani potom som sa nevladala ucit... tak som musela popresuvat skusky :/
kedže som chorá asi dva týždne, z toho prvý týždeň som bola viac prispatejšia ako obyčajne, tak nie, neviem sa moc učiť... id emi to do hlavy strašne pomaly, nemyslí mi to počas toho ako som chorá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
da sa, aj ked 41 teplotu som este nemala pri učení asi
ja sa fakt nedokážem učiť
akože si sadnem a učím sa
ja sa najviac naučím keď mi to niekto rozpráva
čiže prednášky sú moja spása
ale ak som chorá?
hm
ak musím, učím sa, ak nemusím, neučím sa
čiže ak sa dá preložiť, preložím, lebo ja som človek veľmi sprostý, ktorý všetko odkladá
preto už nebývavam chorý.
ale viem sa do toho pozerať aj keď som chorá, pokiaľ neumieram od bolesti.
Ale ak som chorá tak to môže znamenať aj že som psychicky na tom zle, nie len fyzicky ok
keď som mala týždeň v kuse 40 teploty tak som bola ledva schopná prejsť z izby do kúpelne
pokiaľ som nachladnutá tak sa dokážem síce premôcť keď je potreba, ale ten efekt je minimálny - jednak ma bolia oči, slzia mi, stále siahať po vreckovkách, kašlať, kýchať, rozptyľovať sa tým....a potom aj môj mozog nepracuje práve najlepšie, ťažko sa mi sústreďuje.
takže niekto to môžno považuje za výhovorky, ale keď proste moje telo fyzicky nie je v optimálnom stave tak je učenie omnoho namáhavejšie a omnoho menej efektívne.
takže radšej sa neprepínam, dám sa poriadne za pár dní dokopy a potom sa učím s čistou hlavou, čo mi príde omnoho rozumnejšie.
a chorá tiež nebývam nikdy