Jasné, čo iné by vedel Slovák robiť, než sa sťažovať, závidieť a riešiť hovadiny. Uveríme prázdnym rečiam, krátkodobým víziam.. och joj! Mi chcete povedať, že NAOZAJ po tom všetkom čo sa tu na Slovensku deje, ešte akože FAKT verite niektorému z politikov a ideme riešiť fazuľky proti a za Fica, Slotu, tetu Radičovú alebo ktorého ktoréhokoľvek papaláša?? Dospejte prosím..
Ani jeden neni dobrý kým pravica zdiera ľudí a podporuje nenažraných podnikateľov ľavica počas vladnutia ekonomiku len uzatvorí tak ako to je a stagnuje ale aspoň nebere chudobe ale podnikateľom. Preto radšej Fico ako momentálne núdzové riešenie.
@creeson Citas po sebe co pises ? Fico ze nebere chudobe ? On berie vsetkym... Po novom uz bude obycajny clovek zo svojho zarobku odvadzat statu nejakych 46% ...
Take neco nepripustil ani ten psyho mihal !
A miesto rusenia zbytocnych funkcii Fico umelo vytvara dalsie, kde dosadza ludi ktory uz davno mali sediet
@nobile tak spusti sem, alebo do SM co take zle napachal. Ja netvrdim, ze je dobry, dokonca ho ani nikdy volit nebudem, tak ako do teraz. Co ma vsak irituje je to ako vacsina mladych ludi vykrikuje aky je Fiko kok, ale pritom nevedia odpovedat na otazku preco. Holt ovecky sa nezapru....
@wolskeoko Odhliadnuc od vsetkych minulych kauz, ako bol jemu podobny hlas a dalsie, tak sa pozrime na to co vystraja teraz...
Siaha ludom na prachy dost agresivne.
Reci o istotach su ta tam...
Fico so svojimi ministrami celkom uspesne zapocali likvidaciu strednej vrstvy na slovensku. On uplne zrusi motor ekonomiky, len tak, smahom...
A podla mna sa nas sudruh len rozbieha
Proste ziadne, alebo len minimalne setrenie zo strany vlady a obrovsky tlak na penazenky obcanov...
Hlavne, ze potrebujeme system sledujuci trafficu na slovensku
A verim ze tych 150 milionov eur, ktore uz su na system avizovane, padne presne do tych vrecak co aj za myto
(Vyfakturuju sa nenormalne peniaze a pritom ten softik doma na kolene zbucha jeden, dvaja ludia za par tisic Presne tak ako to bolo v pripade myta. O tom viem svoje kecal som s clovekom, ktory to doma po nociach kodil )
Ked uz toto ludom neotvori oci, ze je to tunel jak svina, tak neviem
A tu mi budes pisat o ovciach
Ale mna to vytacat nemusi... Pardon, ze som zasiahol tutok do topicu
@nobile vopred vdaka za pomerne rozsiahlu odpoved, ale vratme sa k diskusii.
Na koho prachy siaha? A vlastne ako? Inym sposobom ako predosla vlada? Istoty sem neplet, to je zasa len agenda šašov z SaS, ktori su podla mna este vacsi politicky omyl ako bola strana ANO, ale ucel splnili vyborne. Fikovi ministri to je kapitola sama o sebe... keby u nas uz davno nebolo po bankovom puci, tak by prisiel prave teraz
Pravdou je, ze sudruh sa len rozbieha a tie fuziky, ktore tu mladym namaloval Risko Drzbalonik pravdepodobne pocas tohto volebneho obdobia zmeni na realitu (dekriminalizacia). Sice len prebera agendu EU, ale nie je to len o sluboch.
Rozved trochu tie tlaky na penazenky ludi, lebo okrem toho, ze sa zivnostnikom dvihnu odvody o nicom neviem. Nechod na mna s bankovou agendou, lebo to zasa budes len opakovat ako papagaj slova niektoreho zo šašov... Banky su sukromne organizacie orientovane na zisk a preto poplatky zvysovat stale budu bez ohladu na to, kolko dane musia odviest (pravda, nafuknu zvysenie prave tym, ze sa im ma vyssou danou zdanit zisk). Takze ci sa ti dvihnu poplatky o 50 centov, alebo 52,5 centu je podla mna jedno, pretoze to zdaleka nie je taka zataz o akej tu pises .
Co sa tyka zrovna dialnice - uvedom si jednu vec, ze cez eurofondy by to sice bolo lacne, ale kto by robil udrzbu dialnic? Takto mame na 40 rokov vystarane o udrzbu, tak si daj 2 a 2 do kopy a zistis, ze v ziadnom pripade nase dialnice nie su take drahe ako tu par ludi vykrikuje. Co sa tyka softov, to je rovnake urcite si sa docital o miklosovych windowsoch fesny tunel + nefungujuce po nociach zbuchane softy ako popisujes, to plati pre oboch. Takze ovecka sem, ovecka tam o ovciach pisem preto, lebo to co robi jeden vidis, ale ze to robi druhy a ze robi aj horsie nevidis. Preto ovecky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
...presne cieľová skupina jeho dookola sa opakujúcich blbostí čo trepe tak často že potom tomu verí aj on sám
Sleduj trosku co sa deje
Take neco nepripustil ani ten psyho mihal !
A miesto rusenia zbytocnych funkcii Fico umelo vytvara dalsie, kde dosadza ludi ktory uz davno mali sediet
Ale to sa moze diat jedine tam kde slovac zije
A dobre vam tak hej slovaci !
Siaha ludom na prachy dost agresivne.
Reci o istotach su ta tam...
Fico so svojimi ministrami celkom uspesne zapocali likvidaciu strednej vrstvy na slovensku. On uplne zrusi motor ekonomiky, len tak, smahom...
A podla mna sa nas sudruh len rozbieha
Proste ziadne, alebo len minimalne setrenie zo strany vlady a obrovsky tlak na penazenky obcanov...
Hlavne, ze potrebujeme system sledujuci trafficu na slovensku
A verim ze tych 150 milionov eur, ktore uz su na system avizovane, padne presne do tych vrecak co aj za myto
(Vyfakturuju sa nenormalne peniaze a pritom ten softik doma na kolene zbucha jeden, dvaja ludia za par tisic Presne tak ako to bolo v pripade myta. O tom viem svoje kecal som s clovekom, ktory to doma po nociach kodil )
Ked uz toto ludom neotvori oci, ze je to tunel jak svina, tak neviem
A tu mi budes pisat o ovciach
Ale mna to vytacat nemusi... Pardon, ze som zasiahol tutok do topicu
Na koho prachy siaha? A vlastne ako? Inym sposobom ako predosla vlada? Istoty sem neplet, to je zasa len agenda šašov z SaS, ktori su podla mna este vacsi politicky omyl ako bola strana ANO, ale ucel splnili vyborne. Fikovi ministri to je kapitola sama o sebe... keby u nas uz davno nebolo po bankovom puci, tak by prisiel prave teraz
Pravdou je, ze sudruh sa len rozbieha a tie fuziky, ktore tu mladym namaloval Risko Drzbalonik pravdepodobne pocas tohto volebneho obdobia zmeni na realitu (dekriminalizacia). Sice len prebera agendu EU, ale nie je to len o sluboch.
Rozved trochu tie tlaky na penazenky ludi, lebo okrem toho, ze sa zivnostnikom dvihnu odvody o nicom neviem. Nechod na mna s bankovou agendou, lebo to zasa budes len opakovat ako papagaj slova niektoreho zo šašov... Banky su sukromne organizacie orientovane na zisk a preto poplatky zvysovat stale budu bez ohladu na to, kolko dane musia odviest (pravda, nafuknu zvysenie prave tym, ze sa im ma vyssou danou zdanit zisk). Takze ci sa ti dvihnu poplatky o 50 centov, alebo 52,5 centu je podla mna jedno, pretoze to zdaleka nie je taka zataz o akej tu pises .
Co sa tyka zrovna dialnice - uvedom si jednu vec, ze cez eurofondy by to sice bolo lacne, ale kto by robil udrzbu dialnic? Takto mame na 40 rokov vystarane o udrzbu, tak si daj 2 a 2 do kopy a zistis, ze v ziadnom pripade nase dialnice nie su take drahe ako tu par ludi vykrikuje. Co sa tyka softov, to je rovnake urcite si sa docital o miklosovych windowsoch fesny tunel + nefungujuce po nociach zbuchane softy ako popisujes, to plati pre oboch. Takze ovecka sem, ovecka tam o ovciach pisem preto, lebo to co robi jeden vidis, ale ze to robi druhy a ze robi aj horsie nevidis. Preto ovecky