Ty mas ale problemy To uz mozme spravit anketu, moze krkavcia matka oslavovat den matiek ? (to by uz bola poriadna blbost ) Asi hej ked nou raz bola. Ja som napriklad dnes dostal Kinder cokoladu
@richardulman Hovorí ten, kto mi kedysi ukradol nick a keď ti ho kamoš zmenil, tak si sa urazil ako 2-ročné decko?! Ty si len obyčajný úbožiak.
A ľudia viete čo? Potom povedal, len kvôli tomu, že mu šéfko zmenil nick, lebo mi ho ukradol a robil si z toho prdel, tak vraj úplne končí s internetom a už nebude nikde chatovať ani tak!
Dokým sa ním cíti...Ja sa strašne bojim keď dospejem....ale len kôli tým všetkým povinnostiam atd....ale deckom zostanem....aspon dufam....lebo byť aj dušou dospelou....to je slzavá dolina.....
Proste totalne nechapem prečo sa teraz kazdé decko robis trašne dospelými! A odsudzujú prirodzene deturence ze su deturencami.....Veď nehc si uzivaju ze su deckami pokial mozu....
@lawey - záleží od pohľadu. zas byť deckom v 20tich je trošku čudné - teda myslím tým tak, že si nevieš oprať, navariť, postarať sa o seba bez rodičov a ako-tak už aj na seba zarábať.
istá miera zodpovednosti je vždy potrebná. detskosť nie je vždy len výhra.
@tikalok Kedysi sme boli na 4everi a tam sa dá samotný nick aj meniť a ja som mala KrutáFunebráčka a jemu pripadalo nesmierne vtipné, keď si dal, že KrutýFunebrák, aby ma štval, lenže to som akurát mala otvorené icq so šéfadminom 4everu, tak som mu to povedala a on mu ten nick zmenil a ono sa to straaaaašne urazilo.
@ayreen v tom máš tiež pravdu ale tú detskosť som myslela inak. Často sa vraví že dospelí nechápu deti... a to je zmenou myslenia...už majú povinnosti, robotu musia sa správať podľa toho ako si to ich okolie vyžaduje... a zabudaju na kazdodenne radosti z ktorych sa mi deti tolko tesime....neviem ešte nemam odskušane ale takto mi to pri mnohých prípadoch pripadá.... a hlavne pri rýchlo kvasených "dospelákoch"
A čím ďalej tm sa mi viiac zdá že dospelí strácajú fantáziu.... a k tejto pripomienke viac ani neviem co mam napisat....
Jaksi mam strasne chut propagovat detsvo! ma chytila taka? ako to nazvem? Melancholia? Nad tým že ako ide čas..prednedavnom som sedela v piesku a stavala kopečeky s kamoškami ktorá už jedna ide na vysoku! Už je viac menej dospelá!
A teraz končím základku....už len sťyri roky...maturita... a ak ma nezoberú na výšku budem sa muset postavit na vlastne nohy....fuj az ma striasa ked si to predstavim!!!!
@johnysheek ja ked si chcem vybavit vec ktorá mi vystihne detstvo tak to je plyšák a sladké! Tak chod na náštevu napr. Dráčika kup si nie co nechutne ruzove, v potravinach niečo z obrosvskym obsahom E-čiek a tuku a môžeš oslaviť den deti!
@ayreen a ešte taka pripomienka....mnohy ludia čo su dušu detmi sa vedia o seba postarať...lebo ich to tak naučili skôr často keď vidím tie rýchlo " kvasené" dospeláčky.... Opovrhujú všetkým detským ale že by si našli brigádu aby nebrali od mám peniaze? Joj rpepac uz fakt koncim nejak soms a rozsafarila
Inak ako som dneska mamla poobedného šlofíka sa zobudím nikoho nikde akurát na stolíku igelitové vrecko v ňom asi 4 citróny (v tom bola asi istá irónia xD) gumimackovia (zavislacim a vetrovky- mentolove cukriky SLusna nadielka
@whitelilit inteligentný človek pod pojmom "kým" (resp. pokiaľ, dokým) chápe ako "do toho bodu" (časového alebo priestorového)..teda k tvojmu dotazu, ÁNO aj na základke a materskej škole
a otázka nebola o tom oslavovať s niekým ale oslavovať TY ako osoba
ja súhlasím s lotuškou... lenže ty si mal asi na mysli sviatok dnešný, a to je individuálne, do osemnástky sladká pozornosť hej, deň detí je však najmä pre tie najmenšie do dvanástich rokov, po osemnástke už v samotných rodinách je to individuálne skôr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
aspoň na jeden deň
ale deti tak skoro neplanujem, takze este bude prilezitosti na oslavu dost xD
A ľudia viete čo? Potom povedal, len kvôli tomu, že mu šéfko zmenil nick, lebo mi ho ukradol a robil si z toho prdel, tak vraj úplne končí s internetom a už nebude nikde chatovať ani tak!
dnes je celoplanetárna chlastačka...sviatok každého jedného tvora
Ja len dodám, že na Ukrajine a v Somálsku sa MDD neoslavuje, proste tento sviatok tam neprijali.
Proste totalne nechapem prečo sa teraz kazdé decko robis trašne dospelými! A odsudzujú prirodzene deturence ze su deturencami.....Veď nehc si uzivaju ze su deckami pokial mozu....
co? co? aky nick ti ukradol? hovor, to ma zaujima
istá miera zodpovednosti je vždy potrebná. detskosť nie je vždy len výhra.
ale náhodov sa mi páči bť dieťaťom , žiadne staosti etc( okrem skoly :S)
@10
lebo vela ludi v mojom veku to povazuje za infantilne, teda hoci maju menej ako ja, uz to oslavovat nebudu
a ini i starsi sa zas citia detmi.. tak oslavuju..
i ked nastava otazka.. AKO SLAVIT DEN DETI??
A čím ďalej tm sa mi viiac zdá že dospelí strácajú fantáziu.... a k tejto pripomienke viac ani neviem co mam napisat....
Jaksi mam strasne chut propagovat detsvo! ma chytila taka? ako to nazvem? Melancholia? Nad tým že ako ide čas..prednedavnom som sedela v piesku a stavala kopečeky s kamoškami ktorá už jedna ide na vysoku! Už je viac menej dospelá!
A teraz končím základku....už len sťyri roky...maturita... a ak ma nezoberú na výšku budem sa muset postavit na vlastne nohy....fuj az ma striasa ked si to predstavim!!!!
@ayreen a ešte taka pripomienka....mnohy ludia čo su dušu detmi sa vedia o seba postarať...lebo ich to tak naučili skôr často keď vidím tie rýchlo " kvasené" dospeláčky.... Opovrhujú všetkým detským ale že by si našli brigádu aby nebrali od mám peniaze? Joj rpepac uz fakt koncim nejak soms a rozsafarila
a oslavovať no, skôr v tom zmysle že dostane od tých lepších učiteľov cukrík..v tom horšom ťažkú písomku, ako dnes my
a podla man aj ked ma deti tak moze oslavovat s nimi. Aj nasi by mohli aspon by si aspon raz spomenuli na to ze som ich dieta
a otázka nebola o tom oslavovať s niekým ale oslavovať TY ako osoba