tak si prezerám nejaké brigády, a prečo nezaložiť fórum, už boli aj o väčších blbostiach takže už niekto niekde niečo dokladal, okrem hnoje na vlastnú hlavu ?
Tiez som to nerobila, ale vidim nevyhody: v sklade je skurvena zima a robota je velmi fyzicky tazka. Vyhody: robis rukami, nemusis obskakovat zakaznikov.
Ja som toto robil .. vacsinou to robis pre externe firmy, nie si zamestnancom toho obchodu. Ja som dokladal pivo .. bolo to trosku narocnejsie vzhladom na vahu .. ale pohoda .. pozrel ako to vyzera na predajni, co mi treba, zbehol do skladu, vzal paletak, nalozil co treba, doviezol si na plochu, nahadzal, naaranzoval, trochu sa tam pomotal a siel do dalsieho obchodu. Takto som vlastne mal v meste myslim 5 predajni a podla obratu som do niektorych siel 2x do tyzdna, do niektorych 3x. A vacsinou to bolo tak, ze za kazdu navstevu som mal 2 hodiny zaplatene. Mal som taky papier kde mi davali razitka na predajni, ze som tam bol. Za kazdu hodinu jedno. Vacsinou tam boli super tetusky, ktore ma mali rady lebo som bol sympatak tak mi poorazali cely papier aj kde nemali nezarobil som vela, ale bolo to celkom fajn a popri skole strednej pohoda.
ja som zacinal ako dokladac v obchode aj v sklade, podaj podrz a pomocne manualne prace, nic moc. Dlhodobo z takej roboty nevyzijes. No lepsie ako mat v zivotopise prazdne riadky. No pokisl hladas nieco lepsie, nauc sa cudzi jazyk a vycestuj. Nie je to lahke, ale stoji to za to. Prace je napriklad v Irsku a Anglicku kopu, najma dokladacov, kucharov a casnikov. Je dobre, ze som sa na SR vysral, inak by som doteraz zobronil v debilnej praci. Nevravim, ze ta v zahranici budu mat radi, no sance na najdenie prace nemas mensie ako miestni. Preto odporucam, pokial uz hladas.
@diehard a dopravoval si sa MHD či si išiel autom, lebo ja auto nemám ... ale takže hovoríš že pohoda? ... mne to pripada zložito, ako si vedel kedy kam máš prísť ? netreba ti na to nič len nosiť teda hej ? no a zdravotny preukaz asi
@6 zdravotny preukaz som mat nemusel kedze som nerobil prakticky s potravinami .. hento sa do potravin neratalo .. ten potrebujes len ked pracujes s otvorenym obsahom, cize otvorene napoje a jedla .. nenosil som nic so sebou a chodil som peso .. v tej dobe som autobusmi nikdy nechodil a nachodil som po meste aj 20km za den kludne, ked som chodil z jedneho konca mesta na druhy .. som si to naplanoval tak, ze som zobral v jeden den vsetky predajne rad radom ked sa dalo .. ono nebol presne cas kedy si tam mal byt, proste si mal nad sebou obchodaka, ktory poznal tie obchody a povedal Ti, ze sem trebars chodievaj stredu a piatok, lebo vedel ako sa tam ten tovar asi pohybuje. Obchodak tam chodil napriklad pondelok a ked bolo treba tak nieco dolozil aj on, pripadne Ti zavolal, ze ak sa da skoc tam skor lebo tam je toho malo, nejako sa vypredalo tak nech tam nie je prazdno a panicky v predajni nefrflu Ako fakt to bola pohodicka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov