jedz vela ovocia a zeleniny, šalátov....a čisti a natieraj si pleť každé ráno a večer kvalitnou kozmetikou a neviem či to platí len na mňa, ale odkedy som sa prestala malovať tak sa mi pleť viditelne zlepšila
verím tomu, že strava to do určitej miery dokáže ovplyvniť (resp. keby ma už od mcdonaldu ozaj nemalo čo odrádzať, pozriem sa na pleť kamarátok, čo to jedia každý deň a mám dosť)
dokonalu plet mozes mat akruat tak vdaka photoshopu hlavne v puberte... ja uz som sa s tym zmierila, ze tie hnusne je*aky na mojom cele ostanu do konca puberty
@3 aj na mňa platilo, že cez víkend, keď som bola doma a nemaľovala som sa, som mala horšiu pleť. večer po čistení sa normálne dal vidieť rozdiel. ale záleží na pleti, make-upe a ešte aj odličovač môže napríklad agresívne vysušovať, čo donúti pleť, aby sa viac mastnila, takže to stojí za pokus.
ja som mala dobrú skúsenosť s pitím žihľavového čaju.
vsetky maste a kremy su humus...negebri to na seba,umyvaj sa teblou vodou a mydlom a tvoja plet ti bude vdacka...
/nic v zlom ale podla mna su to chudery--v 12-ich zacnu na seba kydat tieto hovadiny,aby boli ,,pekne´´ a v 30-ich uz budu potrebovat kremy proti vraskam,lebo same si znicili kozu/
pi dostatok tekutín - čistá voda, nesladené bylinkové čaje, konzumuj vlákninu, ovocie, zeleninu, obmedz mastné, slané vyprážané jedlá, vymeň biely rafinovaný cukor za hnedý, vyhni sa agresívnej kozmetike s obsahom alkoholu - naruší ti ochranný film pleti, skús napr. niečo prírodné - Saloos alebo www.bionatural.sk, začni sa hýbať, nestresuj sa, nepreháňaj to s makeupom, akne color len na vyrážky, nie na celú tvár , a odporúčam tiež dobrého kožného lekára
Asi treba poriadne (zdravo) jest..a ja tusim cim menej sa snazim so vsetkymi kremami pilingami a cistiacimi onymi je to lepsie..mydlo voda , hydratacny krem a koniec
vždy pred spaním sa odmaľuj..NIKDY na to nezabúdaj. ja to robím a mam skvelú pleť . dva krat po sebe som sa raz neodmalovala a hned som videla následky
ja mam 27 a teraz sa mi plet tak velmi zhorsila, ze som musela az na kozne... uz je to lepsie, odkedy mi dala doktorka nejake maste. ale stale sa lieci, je to dlhodoby proces,ale aspon uz nevyzeram jak quasimodo.v lekarni som si kupila sirove mydlo a je super, stoji do 1,50 taka zlta krabicka a to treba pouzivat rano aj vecer.este si varim kamilkovy odvar a to tiez dost pomaha a vysusuje vyrazky, ale zaroven aj plet, preto je treba mat dobry krem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a momentalne som velmi (psychicky) zavisla na presne tomto
a odkedy to pouzivam kazde rano mam super plet. ani make up netreba nic.
ja som mala dobrú skúsenosť s pitím žihľavového čaju.
/nic v zlom ale podla mna su to chudery--v 12-ich zacnu na seba kydat tieto hovadiny,aby boli ,,pekne´´ a v 30-ich uz budu potrebovat kremy proti vraskam,lebo same si znicili kozu/
Makeupy nie sú zlé,ale treba do nich investovať a nájsť si ten svoj...odkedy som si prestala na ksicht kydať to lacné svinstvo tak mám menej vyrážok
Plus hlavne nepoužívaj pílingy,strašne dráždia pleť,hlavne u mňa...
ja som chodila na dusík, mydlá, prípravky z lekárne...a pomáha to...ale bezchybnú ju nemám ani zďaleka...