nejak si neviem vybrať ani jednu z možností ... Tak čo sa týka bývanie asi v rodinom dome v ktorom aj bývam a ktorý nadovšetko milujem pretože je veľký, má veľkú záhradu a tá je dôležitá pre zvieratká takže kľudne by som si vedela predstaviť aj dvoch psíkov plus mačka a iné zvieratá s partnerom pretože byť sama nechcem no ale že sem tam kde lietajú facky to isto jasné že by sme si mali rozumieť ... no ale deti.. hmm... stačilo by asi aj jedno ale tak či taký život bude netuším a ani netuším či by bol dokonalý ale asi án
Žiť niekde na opustenom ostrove so ženou ktorú milujem a miluje aj ona mňa. Mať tam so sebou aj psa, to len aby sme mali aj domáce zviera bo papagáj nestačí
Byvat v rodinnom dome alebo priestranom byte, mat milujuceho manzela, ktoreho budem milovat a 3 zdrave, inteligentne deti a macku ktora bude mat taky ten zvoncek na krku aby sme ju poculi ked prejde cez take tie dvierka
Ideálny: Históriou dýchajúci meštiansky dom v Škótsku/Holandsku, zimná dovolenka v Bretónsku, letná v Nórsku, enormná zbierka kníh a CD, nejaké to RNDr. pred menom, príjmy (ako) z drogového kartelu, chov plazov vo voľnom čase.Deti žiadne, chlap najbližšie v susednom meste.
Reálny a pravdepodobný: Život na kope s troma ďalšími ľuďmi v jednoizbovom byte na košickom sídlisku, citové vydieranie rodičov vynáša akurát dosť na cigarety a elektrinu, nejaké to RNDr. pred menom, deti žiadne.
byt muzikant na Hawaii, vecer hrat v plazovom pube, zarobit dost penazi na to, aby som mohol cely den len sediet pod palmami, citat skvele knihy, natierat krasne zenske kremom a chodit na rybacku a do hor, nikdy sa neozenit a zomret naraz so svojim psom....aj ked cely zivot som chcel dom, strom, zenu a deti...
malý podkrovný dvojizbový byt v centre BA, alebo Prahy, s obrovskou terasou, dole kaviareň pred barákom zaparkovaný MiniCooper (červený), milovaná žena v posteli ešte baset k tomu a ja vysokoškolský pedagóg ( špecializúci sa na Anglicko za vlády Tudorovcov)
milovaný chlap, v krásnom , malom, brečtanom obrastenom domčeku na vidierku s vlastným pivovarom, siedmimi vlkodavmi na záhrade, piatimi mačkami v spálni, hadíkmi v kuchyni a domami mojich priateľov okolo toho môjho
pekny rodinny dom...mimo centra mesta...s milovanou priatelkou/manzelkou ...2 deti - chlapec a dievca.....pes ....v garazi nejake 2 - 3 auta ....ale hlavne aby tam bol Peugeot 407 ... potom inziniersky titul a vybornu pracu....mat vela volneho casu.....a hlavne zdravie
Bývať v peknom väčšom byte,ak to financie dovolia tak v dome aspoň s akou takou záhradou kde sa môžem cez voľné dni slniť a baviť so psom.Mať priateľa alebo manžela ktorý tam bude fungovať so mnou,rozumieť si s ním.Mať financie tak aby sme v kľude vyžili od výplaty k výplate a mali aj čosi pre seba do vrecka..pohoda
Ja som aj chcela hlasovať, ale ani jedna možnosť neráta s tým, že budem bývať v dome-nejaká lúčka pri rodisku, mať tri bezproblémové psy a chlapa milionára s ktorým budem mať manželstvo sem-tam po taliansky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
Bývať s človekom, ktorého milujem v dome blízko nie moc veľkého mesta, v garáži mať všetky autá, ktoré budem chcieť, robiť to čo mám v pláne atď
Reálny a pravdepodobný: Život na kope s troma ďalšími ľuďmi v jednoizbovom byte na košickom sídlisku, citové vydieranie rodičov vynáša akurát dosť na cigarety a elektrinu, nejaké to RNDr. pred menom, deti žiadne.
Nemôže byť môj muž bohatý a dobrý?
Ako keby s nestačilo pritlačiť ucho k stene ku susedom v podnájme! Do frasa !
Ale skôr žiť s priateľkou v peknom dome niekde v kopcoch, mať prácu ktorú robím rád, mať psa, dve deti a fajn auto.
Proste si pojdem svojim tempom a smerom a uvidime kde skoncim.
- neexistuje totiž bezproblémové manželstv
rodina a priatelia
veľa cestovania so zrkadlovkou v ruke
ja nie som náročná...
co je niekde pekne v historickej casti mesta(nie Slovensko)pekne s muzom a 2-3 detmi, pes, macka.