@johnysheek zeny dnes predavaju seba a nie aby platili chlapom za to aby ich pretiahli.. no dobre.. skarede asi platia no tie pekne si uzivaju a beru za to prachy....
podla mna je to o charaktere.. ja sex za peniaze by som mat nemohol... but je to z lasky alebo nie.. koniec... ani za sex platit nebudem a ani zan peniaze nechcem
lebo ak máš 2 ľudí, ktorý mali pôsť niekoľko rokov.. tak po prostitútke siahne ten, čo je ochotný to riešiť týmto spôsobom..
nie ten, čo to má v hlave poskladané inak.. (má iné zásady a podobne.. ale áno, je to náramne vtipné )
keď sme pri tom.. všetko je len o hlave.. bo či vieš či nie, najviac sexi orgánom je práve mozog
@mapajkopo to platí pre každého.. každý má nejaké limity.. je to niečo podobné ako otázka, kde je hranica človeka predať sám seba.. u niekoho pri 20€ niekto začne váhať pri milióne.. a ďalšiemu za to nestoja žiadne prachy.. ale možno niečo iné by ho presvedčilo
zdravím, ja osobne predávam na eBay.. dajú sa z toho vyťažiť dobré peniaze za minimum námahy - len kúpiš tovar a hneď ho následne predáš...
mám založený aj blog o predaji na eBay, ak by ste potrebovali nejaké info, pozrite predavamenaebay.sk, nájdete tam rôzne články o predaji na eBay.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
kde na to chodíš? príde mi to trochu mimo.. vôbec nejde o to ako človek vypadá.. ale o to čo má v hlave..
napríklad ja by som si prostitútku neplatil a je jedno či som ch. tatum alebo jonah hill
na druhej strane niekto iný ala brad pitt si ju zaplatí.. lebo..
obdobne to platí i pri ženách.. ktoré sú však o to prieberčivejšie..
lebo ak máš 2 ľudí, ktorý mali pôsť niekoľko rokov.. tak po prostitútke siahne ten, čo je ochotný to riešiť týmto spôsobom..
nie ten, čo to má v hlave poskladané inak.. (má iné zásady a podobne.. ale áno, je to náramne vtipné )
keď sme pri tom.. všetko je len o hlave.. bo či vieš či nie, najviac sexi orgánom je práve mozog
@mapajkopo to platí pre každého.. každý má nejaké limity.. je to niečo podobné ako otázka, kde je hranica človeka predať sám seba.. u niekoho pri 20€ niekto začne váhať pri milióne.. a ďalšiemu za to nestoja žiadne prachy.. ale možno niečo iné by ho presvedčilo
mám založený aj blog o predaji na eBay, ak by ste potrebovali nejaké info, pozrite predavamenaebay.sk, nájdete tam rôzne články o predaji na eBay.
» www.akozarobit.sk/50-osvedcenych-...