Čo všetko musíte doma robiť? Chce sa vám pomáhať v domácnosti? Nemáte niekedy pocit, že vás berú len ako lacnú pracovnú silu? A aj keď niečo urobíte, tak sa im to nepáči?
no ja by som aj spravila všetko, len vysávanie neznesiem a som do toho vždy prinútená, búrim sa a tak to potom vyzerá. ale musím povedať, že v posledných víkendoch mama pochopila, že posledné dni v škole ako aj celý maturitný ročník dá zabrať, a tak vysáva sama. mne len - za to že jej nepomáham - znížila vreckové
No, ja síce nematurujem, ale každý deň chodím domov o šiestej a v sobotu si nemôžem pospať, lebo treba upratovať a v nedeľu do kostola... Akože, ja rada pomôžem, ale potrebovala by som aj trošku vydýchnuť... Alebo keby ma aspoň za to, čo spravím, neznosili pod čiernu zem, keďže som neschopná, ako to aspoň oni tvrdia... No ale dobre, snáď to prežijem...
utieram prach, utrem policku v kupelni, niked povysavm....mama neni spokojna a nadava mi aka som nemona, ale proiadok je pre nu priorita...je to to minimum co pre nu mozem urobitt
Ja nerobim skoro nic okrem pecenia kolacov a upratovania si izby a este raz za mesiac musim umyt chodbu pred bytom. U nas su spokojny ze robim aspon to malo lebo horsie by bolo keby nerobim vobec nic
no ja si tak maximalne dam do poriadku bordel vo svojej izbe,a este umyjem krb-ale to ma bavi neviem preco ale proste bavi ma umyvat a cistita alestit krb,asi som sialena no a este umyjem velke zrkadlo v kupelni hornej lebo ho potrebujem mat vzdy ciste
Ja maximalne umyjem riad, poumyvam dlazku, povysavam (raz za polrok ..sem tam navarim (aj to moc dobre nedopadne) aa...este nieco? pratanie zajacovi sa rata? a vynasanie smetia?
vysavam, umyvam podlahy, utieram prach, umyvam riad a tak no... nechce sa mi pomahat, casto mam taky pocit a vecinou to pre moju matku nieje dost dobre urobene ako vsetko co nerobi ona sama ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Hups... Ešte že mne rodičia navaria...
Hej, niekto si žije na vysokej nohe... A ja sa doma cítim ako ťažný kôň...
treba to proste prezit
Správne odpovede:
Všetko. Áno. Nie, nikdy. Práve naopak.
ale budiš, I will survive
Nikto nehovorí, že je to nenormálne, ak si si nevšimol.
Teraz mám 19 a už si nevyberem. Robiť MUSÍM a všetko ! Brutus, ale zvládam
Dobre. A Ty k nám prídi poumývať podlahy.