@thunderstorm ale to nie je ono. Domáce jedlo je domáce, tomu sa nič nevyrovná
...ale zase chápem, nie kazdy vie variť, alebo má rad domáce varenie a domace jedlo (prípravu a upratovanie). U mna je to zase opačne, vzdy uprednostním domáce jedlo pred reštauráciou.
@mefistofel no dovoľ, ja viem úplne super variť a domáce jedlo milujem, len domáca pizza je podľa mňa meh v porovnaní s tým, čo mi urobí šikovný pizzer v pizza peci
@thunderstorm jasné, pizzove cesto v restauracii je čato iné, ale osobne do rajčinového pretlaku na základ pridávam pizzové korenie, ocot(len trošku), olej(len trošku), pripadne aj chilli. treba to nechať aspoň hodinku "vyluhovať" - niekedy skús a aj takto.
@thunderstorm@Mefistofel Súhlasím, tenká kvalitná pizza spravená v kamennej peci od skúseného človeka sa nedá doma len tak ľahko nahradiť. Kedysi bola skvelá pizzéria v BA, kde pec aj pult boli rovno pri zákazníkoch a videl si celý proces výroby A mozzarella bola naozaj mozzarella, prosciutto bolo naozaj prosciutto... A nešetrili na ničom. Pričom aj cena sa celkom dala. Žiaľ skrachovali Bol to obrovský pozemok so záhradou, veľkým vonkajším aj vnútorným sedením (v BA v Prievoze dosť tak na pokraji). Ale pizzu robili najlepšiu akú som kedy mala.
Vzhľadom na to že aj tak ich robíme tak 5 tak obdĺžnik lebo kruhových by muselo byť raz toľko ale teraz už je to tak 50/50 s objednávaním lebo sme našli fajn pizzu za fajn cenu takže je to zbytočné..ale naša domáca bola vždy super taká tenká a obložená žiadna knedľa ako niekto tie domáce robí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
...ale zase chápem, nie kazdy vie variť, alebo má rad domáce varenie a domace jedlo (prípravu a upratovanie). U mna je to zase opačne, vzdy uprednostním domáce jedlo pred reštauráciou.