Dievčatá, páči sa vám/ páčilo by sa vám keby bol váš partner veľmi dominantný ? Viem, že je to veľmi subjektívne ale aká je (vaša) prijateľná hranica v tejto záležitosti ? Plieskanie po zadku, ťahanie za vlasy etc... ?
aj ja si to necham a plieskanie po zadku mi nepride napr. ako nieco extremne. tazko povedat prijatelnu hranicu, uz som skusila hocico, ale keby sa na mna napr. isiel niekto (doslova) vysrat, to by sa mi uz nepacilo asi.
moja hranica je asi tam, kde to zacina realne boliet. lebo take tahanie za vlasy nie je nic hrozne, co sa tyka bolesti
Podľa mňa to, čo si tu napísala, je skôr , vášnivé milovanie Ja milujem vášnivé milovačky Pretože,je to oveľa vzrušujúcejšie ako prísť do postele,rozdať si to na 5 min a stačko ..Milujem,keď ma chlap proste berie do postele tou, "násilnejšou" formou
@delica No dovoľ, ja len vychádzam v ústrety tomu, čo sa odo mňa ako od správneho chlapa očakáva. Žiadna by predsa nechcela nejakého zženštilého pandrláka, ktorý jej bude hladiť vlasy a počúvať s ňou Lanu Del Rey!
@delica Pravdaže. Tak ale potom si aj tak musím nájsť nejaké spôsoby, ako dominovať. Dúfam, že máš nejaké telesné nedostatky, za ktoré sa hanbíš alebo že aspoň čítaš nejaké pochybné gýčové knihy.
neviem ci packanie, ale neskutocne ma vzrusuje ked ma proste za ten zadok pevne drzi, to skor
a ako kedy, niekedy mam chut byt submisivna uplne, inokedy si s nim robit co chcem...zavisi od nalady
Milujem ked je muz dominantny praveze mne vadi ked nie je pride mi to take mužne ked mi prejavuje svoju silu a tak si ma vie skrotiť ci uz v posteli alebo mimo nej ale zase odtial potial nechcela by som aby ma mlatil alebo co
Milujem pocit submisivity pri sexe popravde. Bez dominancie v sexe u muža by som ho asi ani nedokázala úplne ľúbiť.
Aj keď je to asi dosť osobné mne sa pri sexe páči okrem "bežných vecí" ako čápanca po zadku a ťahania za vlasy aj škrtenie a facka ale tak nie každý sex, ale semtam áno.
Ja som kedysi od bývalého vyžadovala všelijaké podobné blbostičky, ale teraz mi to vôbec nechýba, aktuálny priateľ mi ukázal veľmo vášnivé milovanie aj bez toho... takže už ani nie, našla som dačo lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
moja hranica je asi tam, kde to zacina realne boliet. lebo take tahanie za vlasy nie je nic hrozne, co sa tyka bolesti
Dominantnosť sa vie prejaviť aj inak ako takýmto povrchnym spôsobom.
este ste spolu?
vidíš, ja napokon asi aj súhlasím. Nemám rada keď mi niekto chytá vlasy a ani nepočúvam Lanu.
Zamkneš ma do špajze?
*pamätaj, hanobím ťa, ale len preto, že ako muž musím; inak ťa mám rád (ale o tom pšt)
a ako kedy, niekedy mam chut byt submisivna uplne, inokedy si s nim robit co chcem...zavisi od nalady
som dominantny
Aj keď je to asi dosť osobné mne sa pri sexe páči okrem "bežných vecí" ako čápanca po zadku a ťahania za vlasy aj škrtenie a facka ale tak nie každý sex, ale semtam áno.