@tobago keby neprisieli "solunski bratia" tak by prisiel niekto iny.... nic by sa nezmenilo len meno, oni k nam nic nepriniesly len logo krestanstva, lebo slacha dobre vedela ze je zle bojovat na dvoch frontach.
Nič okrem kresťanstva ? Ty sa pekne vráť do školskej lavice...Ako som písal, keby nie ich, tak slovania sa prinajlepšom ponemčia a celkom zanikne ich bohatá kultúra...Aspoň si niečo o nich prečítaj, aby si vôbec vedel, kto boli a čo dokázali.
@tobago ked rusi obsadili slovensko a uvolnili ho od nemcou tak tiez ich neoslavujeme ako spasitelou a neklaniame sa k ich noham a este im aj nadavame skoro vsetci a vyhnali sme ich so slovenska.... nieco podobne bolo s "nimi".... Mensie zlo nahradilo velke zlo, ale zlo zostane vzdy len zlo...
skor taky ako ty by si mali precitat historiu a nebrat uplne vazne vsetky nezmysli co sa uci v skole. v skole sa uci aj to ze boh stvoril svet za sest dni a veris aj tomu?......
Nikto neoslavuje vierozvestov ako spasiteľou, ani sa im nikto neklania...máš to riadne popletené...a prečo by Boh nemohol stvoriť vesmír a všetko v ňom za 6 dní...??? Zdá sa ti to málo ??? Veď keby chcel, kľudne to mohol spraviť čo i za stotinu...lenže pre Boha čas neexistuje...
@waagbistritz69 vysvetli mi ake pismo priniesli? tu sa uz davno pouzivalo pismo oni len doniesli take pismo ktore sa zavrhlo a nepouzivalo teda rusi pouzivaju ale to je o niecom inom....
@tobago pises ako keby som to napisal ako urazku... len som konstatoval ako to je neverim v nic teda vlastne: za to ze ja verim viac ze Špagetove Monstrum stvorlo cely vesmir to je o niecom inom a aj teba!
@waagbistritz69 no vsak bola franska risa a oni pouzivali latinku aj na nasom uzemi, a potom este bolo aj grecke pismo(teda od greckeho bola odvedena latinka) to sa pouzivalo rozne lebo je este starsie ako latinka (8str. pred n. .l alebo viac) a hlaholika vznikla spojenim greckeho pisma a latinky +- ....to len tak v rychlosti nechce sa mi tu pisat cely roman
No a hlaholika ked ju vytvorili potom s nej viacmenej vznikla cyrilika a to sa uz da nazvat ako azbuka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
wtf myslienka
Ti si totálny idiot ? Keby na územie Veľkej Moravy neprišli sv. Konštantín a Metod, tak by sme dnes hovorili po nemecky...Ak by sme vôbec žili.
Nič okrem kresťanstva ? Ty sa pekne vráť do školskej lavice...Ako som písal, keby nie ich, tak slovania sa prinajlepšom ponemčia a celkom zanikne ich bohatá kultúra...Aspoň si niečo o nich prečítaj, aby si vôbec vedel, kto boli a čo dokázali.
zasiahol teda admin
skor taky ako ty by si mali precitat historiu a nebrat uplne vazne vsetky nezmysli co sa uci v skole. v skole sa uci aj to ze boh stvoril svet za sest dni a veris aj tomu?......
Nikto neoslavuje vierozvestov ako spasiteľou, ani sa im nikto neklania...máš to riadne popletené...a prečo by Boh nemohol stvoriť vesmír a všetko v ňom za 6 dní...??? Zdá sa ti to málo ??? Veď keby chcel, kľudne to mohol spraviť čo i za stotinu...lenže pre Boha čas neexistuje...
Síce o tú poklonu nestojím, ale motivovalo ma to diki
No a hlaholika ked ju vytvorili potom s nej viacmenej vznikla cyrilika a to sa uz da nazvat ako azbuka
Ak chceš, tak možno teba...ale mňa rozhodne nie ani niekoho iného...