@method vieš čo? Ja sa zasmejem a ďalej to nemám potrebu riešiť,lebo aj tak tým riešením nič nedosiahnem a jediný záver,ku ktorému dospejem je ten,že tento štát je v pekných sračkách už dávno
@laucina 223 Avšak Klaus na rozdiel od toho nášho panáka si dokáže obhájiť svoje stanovisko (aj keď zastáva menšinový názor), má väčšiu autoritu a vo viacerých prípadoch dokáže zhodnotiť situáciu. A to k nemu prechovávam antipatie.
Organizácia spojených...i rozdelených. Organizácia tučných i chudých, pekných i škaredých, tých čo mali v živote viac šťastia i tých čo trú biedu, ľudí i zvierat, rastlín pôdy aj mikroorganizmov. Prosto, organizácia pre všetkých. Pridajte sa.
@lucina223 Jasné, že nie. Bolo to len konštatovanie na to, čo si napísala. Človek vo funkcii prezidenta by sa mal realizovať, keď už pre nič iné, aspoň z titulu funkcie ktorú má.
A ospravedlňujem sa, že som ti skomolil nick name. Moja chyba, nevšimol som si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Aj oni sú ľudia.
A ospravedlňujem sa, že som ti skomolil nick name. Moja chyba, nevšimol som si.
Lenže tu tomu zjavne neni tak...a tým,že sa budem rozčulovať nad ľudskou hlúposťou na internetovom fóre proste nič nevyriešim