Chces tablet na behanie po internete, alebo graficky tablet na kreslenie? To je zasadny rozdiel.
Dalej zalezi na tom, na co vsetko ho potrebujes a co vsetko mas (teda co si od neho slubujes a ci ho chces ako doplnok, alebo ako nahradu niecoho co uz mas)
Rozhodne nepocitaj, ze s tabletom budes tvorit nejaky obsah (pisat prace a robit projekty do skoly). Pokial to ale chces ako male multimedialne centrum (prevazne na net), tak je to fajn vec.
Odkedy som si kupil iPad, tak bezne PC prakticky nepustam (ked nepocitam pracu), pretoze na tom akurat beham po nete a pustam hudbu.
Rozhodne ale nepocitam s tym, ze by som teraz vystacil bez klasickeho PC.
Ale ako som povedal - zalezi na tom na co to chces pouzivat. Ked to ma byt skor na cesty na obcasne vytiahnutie a skontrolovanie "co noveho vo svete" tak ti skor moze vyhovovat nieco mensie (napriklad celkom oblubeny Samsung Galaxy Tab). Pokial s tym ale chces sediet dlhsiu dobu (radovo ako nahradu surfovania na nete za doterajsie PC) tak je ta vacsia uhlopriecka rozhodne plusom.
@tenario V takom pripade si myslim, ze by si mal byt spokojny. V pripade iPadu je ale potrebne zobrat do uvahy, ze nepodporuje Flash (napriek tomu Youtube ide)
Nedoporucujem tablet.. iPad a jeho klony su prilis velke na to aby sa zmestili do vrecka a prilis male na to aby sa na nich dalo nieco rozumne robit (nech ide len o browsovanie webu). Preto mi unika ich podstata. Osobne by som ostal verny notasu aj za cenu nizsej vydrze baterky.
Mne to moc nesadlo, ale je to len vec vkusu. Neni to zla vec, ked si na to zvyknes. Ale pokial si chces kupit, tak si kup nieco naozaj kvalitne - potom Ta to mozno bavit bude, aj tomu prides na chut. Lacny a nekvalitny Ta len odradi, to je viac, nez iste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Dalej zalezi na tom, na co vsetko ho potrebujes a co vsetko mas (teda co si od neho slubujes a ci ho chces ako doplnok, alebo ako nahradu niecoho co uz mas)
Rozhodne nepocitaj, ze s tabletom budes tvorit nejaky obsah (pisat prace a robit projekty do skoly). Pokial to ale chces ako male multimedialne centrum (prevazne na net), tak je to fajn vec.
Odkedy som si kupil iPad, tak bezne PC prakticky nepustam (ked nepocitam pracu), pretoze na tom akurat beham po nete a pustam hudbu.
Rozhodne ale nepocitam s tym, ze by som teraz vystacil bez klasickeho PC.