Ahojte... zastrihla som si mihalnice tak do polovičky mala som ich strašne jemné a nevýrazné niekto mi už hovoril že si takisto zastrihával a dorastli mu. . . ale že je to vec aj genetiky že vraj niekomu nenarastú vobec a niekomu a no a po dlhom čase... c
bože aj ja som raz uverila tým rečiam, zastrihla som si mihalnice (mala som 12 a hej, neboj, do pôvodnej dĺžky by mali dorásť hustejšie a podobne....to podľa mňa nie
moja sesterka si kedysi tiez zastrihala, mala asi 14? neviem kolko..no a dorastli jej huste a dlhsie ...aspon myslim ale huste boli riadne...ale teraz uz ani neni,teraz si tam serie spiralu....:p
@zotrwacnost nezufaj stale zase plati, že ti to narastie hustejšie... podobne ako ked si oholiš vlasy na hlave.. potom rastu hustejšie (vlastna nedobrovolna sksenosť
@sim1329 ked su zastrihnute, nevypadnu hej, čudne je to, ale to maš ako s vlasmi pokial ich maš kratke, nepadaju, pokial si ich nechavaš odrasť, po par rokoch ti začnu padať.. tušim, že 5 je životnosť jedneho vlasu
Mne napríklad veľmi rýchlo rastie obočie...(nesmejte sa mi, aj neviem ako ej to možné) A vlasy tak ako každému 12 cm do roka...
Ale mihalnice som neskúšala
OMG jasne ze dorastu a nebudu ani hustejsie ani dlhsie. Chodte na to logicky, sak to je kktina a nema to absotlune ziadnu suvislost. Nehovoriac o tom, ze mihalnice vam pravielne vypadavaju, takze keby nedorastali tak uz ziadne nemate.
moja mama si skusala v mladosti smiley: kusok zastrihnut mihalnice lebo jej nejaka kamoska povedala ze budu potom dlhsie, ale nestalo sa a uz jej nikdy nedorastli take ako predtym. A predtym ich mala fakt ze dlhe. Videla som fotky, mam dokazy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Počkaj tak o dva týžden začnú aj tebe!!!
hmm no ale za aky čas ...
kamoška si ostrihala taktiež... a chlpy jej z uši nerastu
hehe fakt?? a za jaky dlhy čas jej narastli?? a koľko si z nich odstrihla?? haha aspoň že dorastuu...
Prečo nedorastu každemu?? ech... komu napriklad nedorastu??
no len dufam lebo veraj nedorastu každemu... aj som počula že mihalnice rastu pomalšie ako vlasy a mne vlasy rastu extremne pomaly.. : disappointed:
no tak to som v.. riadnej...
Ale mihalnice som neskúšala
no dorásť by mali, ale iste o dosť pomalšie ako vlasy...a preboha...čo je to za blbý nápad ?!? maskara nič?
Noo ups ja som ich mala dosť smiešne už predtým. . . aa mno neva ale za jaky dlhy čas jej narastli mihalnice??
o tom som uz pocula mnoho vtipov, co ti to dievca preboha napadlo?
nemusia ti dorast, preto byt na tvojom mieste to neriskujem