No ja som sa len chcela spytat...je to normalne ze sa mi luubi niaky chalan, trpim komplexami lebo ma nechce a zrazu ked to najmenej cakam tak si ma zacne vsimat ale on sa mi najviac zhnusi??naposledy som jedneho chcela pol roka, nakoniec som dosiahla t
To je zvláštne... Neviem,čo by si s tým mala robiť. Asi by si sa nemala tak upínať na to,že niekoho chcieť, skrátka myslieť aj na iné veci, potom ťa možn prekvapí a v tebe sa to prebudí...Neviem, komplikované.
mozno aj preto, ze cakas a nelovis. takze encakaj ci sa mu zapacis ale lov Ty sama. lebo takto fakt nebudes mat vazny vstah. alebo to bolo myslene tak, ze uz ho masa potom sa ti zhnusi? hmm prolem volaky vazny
mozno je to este horsie...ked toho chalana necham tak ze ho uz proste nechcem a on strati ten zaujem omna,tak ho chcem znova....keby to ale fungovalo tak, ze spolu iba semtam nieco riesime ale nechodime spolu tak stym problem nemam...mozno sa bojim toho ze by som sa mala naniekoho naviazat
No vies co,ja ti to vysvetlim-je to preto ze si este nevyspela na vztah a vobec by si si ziadne vztahy zacinat nemala...pockaj si rok dva kym na to budes mat rozum
mne sa to tiez staava.. bo ked ja nieco abo niekoho cem.. tak ho dostanem.. ale pak ho uz zrazu necem.. bo zistujem, ze neni dokonaly.. a to je moj najvacsii problem.. ale pohoda... to sa stava
ja mam zasa problem v tom.. ze strasne porovnavam.. s byvalym.. ktory bol uplne perfektny..a kto neni tak uzasny.. tak ten ma u mna smolu..
to sa aj mne stalo, ze som niekoho niekedy chcela a ked som ho mala, tak som ho zrazu prestala chciet ale bolo to podla mna tym, ze to nebol ten pravy pre mna a tym padom som s nim nedokazala vydrzat.ked stretnes nejakeho fakt akurat len pre teba, tak taketo "vykyvy" mat nebudes urcite uz!
no to je podla mna uplne normalne mne sa to stava pravidelne vzdy ked nieco nemozem mat tak to najviac chcem ako nahle to mat mozem prestane ma to zaujimat a tak isto je aj s chalnami podla mna to je normalny problem ktory ma kazdy a nezalezi na veku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale mozno je tou pubertou, mozno len u teba prisla na navstevu neskor
Suhlasim s tym co povedal Ish
ja mam zasa problem v tom.. ze strasne porovnavam.. s byvalym.. ktory bol uplne perfektny..a kto neni tak uzasny.. tak ten ma u mna smolu..