Dostali ste niekedy niečo zadarmo len preto, že ste pekné ženy?
resp. cítite sa niekedy zvýhodnene oproti chlapom alebo skôr naopak? máte pocit, že pomáha "sexi" sa obliecť? vadí vám, keď sú k vám neznámi chlapi prehnane milí?
@ink ale išlo mi skôr o to ženy ako o pekné, predsa len krása je relatívna a aj moja babka s jedným zubom a piatimi vlasmi je pre jej starého suseda sexi
ked som brigadovala v pokladni jeden vojak vzdy chodil platit ku mne a ked zaplatil, dal mi nejaku drobnost, toblerone alebo margot a take, ze to je pre mna a odisiel sice cokolady mi nechutia alebo bolo to mile
Mimochodom keď sme už pri tom... je vedecky dokázané, že krajšie ženy to majú v skutočnosti ťažšie (každý si myslí o nich aké sú namyslené, koľko oni majú chlapov a pod. ale uznajte- keď si to myslí skoro každý, no čo z toho? tým pádom ich nikto nebalí a nikto nemá o nich záujem a potom sú len akurát tak v depresií, nemá im kto čo závidieť)
áno, najlepšie bolo keď som išla k pokladni a taký chlap doslova začal čumeť a len dostal zo seba "ty tu robíš? " ja že no, išla som do pokladne, zamerne išli ku mne a nechal mi tam cez 7e...ajsom mu vysvetlovala že som jak prezident usa všade kamery všade ale trval na svojom... nuž tak som bola zabezpečená voči pripadnemu manku
ale tá básnička od jedného pánka bola najlepšia!
a dokonca v ooch prípadoch som bola v neforemnom tmavonmodrom (chladné farby mi nejdu) strapata, jednoducho za pokladnou v tescu
a väčšinou mi vadí keď sú niektorí chlapi moc milí, resp. dotieraví a moc prekračujú intimnu zónu človeka... a nechápu čo znamená keď ženská opakovane ustupuje pár krokov
a rada aj nerada sa obliekam "sexi"... odkedy som opeknela tak sa cítim blbo aj v hlbšom výstrihu neviem prečo ale hanbim sa
@antropabelladona zvykaj si... ludia závidia vieš ake všeliake privlastky dostávam odkedy som "opeknela"? lež musíš si vyselektovať podla osoby a dôvodu na zaklade kt. to povedal či budeš im davať nejaky vyznam alebo nie
@momoglamorous to mi inak pripomenulo ako mne a kamoške raz čašníčka zbičoho nič priniesla take dva obrovské vínové striky že od panov odvedla a tam taky korejčekovia sa vyškierali a povedz im že máš ťažké antibiotika...
ale každopádne sa ušmievali stale aj keď sme sa tych vín ni nedotkli
čiže niekedy odmietnuť ani nemôžeš lebo ti nedajú príležitosť
taky ten chujko co beha po meste s ruzami ktore nikdy nik nekupi raz jednu dal kamaratke na diskoteke a ze od tamtoho pana citila som sa trapne aj zanho
@burble@9 ja osobne nikdy. uplne vazne ked vidim tie pipenky co si daju suknu pod zadok, cizmiska alebo opatky, tak je mi trapne aj za nich. nastastie chodim na vysku kde sa to az v takej miere nerobi. ja mam na skusky dva nohavicove kostymy asi by som sa totiz v sukni necitila dobre, kedze ani bezne ich nenosim ALE mala som zavazok ze v lete sa skusim zenskejsie obliekat....bohuzial .... error 404 summer not found yet
kamaratka pravidelne dostava extra zlavy na diely do auta (kolesa za polovicu a co ja viem co vsetko) ked sa pekne usmeje na mechanika, no kde je spravodlivost v tomto svete??!
Často sa mi to stáva, alebo mi chcú odniesť veci pomôcť atď. a hlavne komunikovať a to mi dosť vadí....A často sa ich snažím slušne odpálkovať aj keď mi to moc nejde....
@lawey v tom pripade by som skaredo zazerala, uz len kvoli tomu, ze neznasam cokolvek, kde je vino ale tak korejci, no, to je este zlate, ale keby to boli slovaci,tak zazeram skaredo
jj, v španielsku džbán sangríe v reštaurácii.. tuna u nás pár krát zmrzlinu a raz frisbee na kúpalisku.
a raz sme stáli partia pred balou, čakali na kamaráta a prišiel nejaký vojak z misie, nadrbaný jak kaňa "Decká, čo pijete? Ja mám teraz tolko peňazí, vyberte si každý čo chcete" ale to sa neráta, lebo to asi nebolo kvôli mne, aj keď som tam vtedy bola jediné dievča.
Neobliekam sa vobec vyzyvavo a nie som ani nwm jak pekna.. Ale ked ma niekto pozve tak neodmietnem.. Vacsinou su to kamarati ale minule som sedela v bare a kamoskou a odrazu 2 vodky pred nami Zeny su zeny.. Staci sa pekne usmiat.. Haha
jj naposledy vcera pivo a chodim skoro na cisto chalanasku skolu tak uz mi to hocikedy lezie na nervy ked su vsetci prehnane mily, ale tak niekedy to neni zle
Nepatrím podľa mňa do kategórie krásnych žien ,ale stalo sa mi už ako každý píše , že ma nejaký podnapitý "týpek" pozval v bare na drink , no take niečo zo zásady odmietam . Skôr nie príliš vyzývavé oblečenie a inteligentné vystupovanie my pomohlo dosť v škole
som mili ku kazdemu, kto mi je sympaticky. Obcas trochu arogantny, ale vacsinou mily. Preco? Nemam dovod nebyt mily. Chcem aby sa ku mne milo spravali a preto sa spravam milo aj ja.
Ak mi je niekto nesympaticky, tak zrejme to ma dovod a tak si to nebadane overim a po potvrdeni som/nie som mily.
Na drinka pozvem hocikoho. Ked aj len tak stoji/sedi pri bare, ked objednavam a mam dobru naladu.
Ale taka prehnana milost mi lezie na nervy uz ked ju len vidim. Alebo take podlizovanie, bleh... ciste klamstvo a maska. Podaktori muzski su v tom fakt dobri.
ano, stava sa mi to. obcas je to fajn ale posledna dovolenka v Turecku bola tymto fakt neprijemna. co obchod, to ma balili ale aspon som si niečo odtial zadarmo odniesla.
keď som bola na deň kvetov v meste tak som šla okolo jedného stánku, kukala som kvetiny vo výklade a zrazu ku mne došiel predavač a podával mi kvetiny kukám naňho že ja som si nič neprosila, on len taký že "nevadí, to je darček" a žmurkol na mňa zebrala som teda kvetinu, poďakovala som a radšej som zdrhla
neviem, ci to bolo kvoli tomu, ze som sa pacila, ale raz som isla so psom na sadke a nemusela som platit listok za psa (neviem, neviem, co by bolo keby prisiel revizor)
@hoperpohroma chces mi povedat ze si v zivote nebola nikde na kofole alebo ja neviem na kave alebo kde a nikdy ti nikto nic nekupil len tak ? to by si asi musela zit niekde v dolinach na salasi
@hoperpohroma ale to neni mozne dpc tak co ja viem aspon zmrzlinu alebo politanku alebo lizatko ti musel niekedy v zivote kupit nejaky kamarat alebo kto
ked som bola s priatelom v Rajeckych Tepliciach tak sme mali miesto 1hodinovej masaze 2a pol hodinovu
ptm mi revizor odpustil pokutu ,ked som sa na neho tak pekne usmiala
a ked som pracovala ako casnicka dostala som sprepitne od jedneho velmi mileho 28-rocneho rozvedeneho pana 30 euro (to bolo najvyssie zvacsa som dostavala okolo 5-10e som povabna :3 )
raz mi jeden chalan v krčme kupil kofolu a potom prišiel a povedal mi že mi ju kúpil len preto lebo sa mam chcel opýtať či mám prirodzene také červené pery alebo či nosím rúž (na odpoveď že ich mám také prirodzené len povedal ďakujem a odišiel )
Ano, vacsinou staci povedat len tak do vetra, co chcem a prihrnie sa to (raz som si na urade prace povzdychla, ze nestihnem vyplnit tlacivo, kym odidu na obednajsiu prestavku a chlap predo mnou mi dal svoje a odisiel alebo mi kupilo par chlapov pivo. Nie je to preto, ze by som bola pekna, su to proste dobri ludia, taketo veci sa deju. A to pivo...tam boli uz vsetci opiti...
@demonicbass trochu ta musim poopravit...vedecky je dokazane, ze velmi krasne zeny to maju tazsie kvoli tomu:
1. menej krasne zeny im zavidia - pravda, maloktora pekna zena ma uprimne kamaratky
2.vacina muzov pocita s tym, ze nebudu verne...maju kopu inych napadnikov, takze s nikym nevydrzia dlho, takze preto sa k nim nespravaju tak, ze by pocitali so vztahom - pravda, vsetky pekne zeny, ktore poznam (aj introvertky) su neustale vonku, su neustale pozyvane niekym, malokedy maju cas ist s naozajstnymi kamosmi von
3. pekne zeny maju fakt, ale fakt premrstene naroky.... su ovela vyberavejsie ako tie menej pekne, co je na jednej strane fajn, a maju na to pravo (rovny si hlada rovneho), ale na druhej strane hladaju nerealneho chlapa (neexistuje bohaty, vzdelany model, ktory by bol absolutne verny).....
inak pekne zeny maju vzdy lahsi zivot....napr. moja jedna pekna kamoska bez praxe, bez nicoho nasla hned na prvy pokus pracu asistentky na financnom oddeleni, a to nie je ani nic moc vzdelana ani nic, iba na pohovore mala chlapa... takisto sa jej dost toho prepaci v skole a tak......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
a priamo nie
ale verim, ze minimalne v skole moj zensky sarm pomaha
a ano, vadi mi, ak su ku mne neznami chlapi prehnane mili, sokonca mi vadi, ked sa hocikto neznamy snazi hociako komunikovat
zamerne sa kvoli tomu urcite vyzyvavo neobliekam
a prehnane mili chlapici mi maximalne vadia.
a nie som ani pekná.
a pomáha sexi sa obliecť ale ja to nevyužívam lebo sa potom cítim divnô.
tak teda doplňujúca otázka, obliekali ste sa napr. na maturu, na skúšku tak, aby ste sa trafili do vkusu skúšajúceho, pomohlo to?
(keby sa niekto chcel nahnevat, tak to nemyslim vazne [viem, ze som aj hlupa T___T])
ale tá básnička od jedného pánka bola najlepšia!
a dokonca v ooch prípadoch som bola v neforemnom tmavonmodrom (chladné farby mi nejdu) strapata, jednoducho za pokladnou v tescu
a väčšinou mi vadí keď sú niektorí chlapi moc milí, resp. dotieraví a moc prekračujú intimnu zónu človeka... a nechápu čo znamená keď ženská opakovane ustupuje pár krokov
a rada aj nerada sa obliekam "sexi"... odkedy som opeknela tak sa cítim blbo aj v hlbšom výstrihu neviem prečo ale hanbim sa
@antropabelladona zvykaj si... ludia závidia vieš ake všeliake privlastky dostávam odkedy som "opeknela"? lež musíš si vyselektovať podla osoby a dôvodu na zaklade kt. to povedal či budeš im davať nejaky vyznam alebo nie
ale neviem, akosi si nepripadám neviem ako extra
a ešte jeden milkshake v ITA
ale každopádne sa ušmievali stale aj keď sme sa tych vín ni nedotkli
čiže niekedy odmietnuť ani nemôžeš lebo ti nedajú príležitosť
Ktovie preco...
kamaratka pravidelne dostava extra zlavy na diely do auta (kolesa za polovicu a co ja viem co vsetko) ked sa pekne usmeje na mechanika, no kde je spravodlivost v tomto svete??!
nemam rada dotieravých chlapcov, a neobliekam sa vyzývavo.
a co ak nejaky gay mi nieco dal lebo som sa mu pacil?
take sa stalo, ako potesilo to, ale zabrzdil som ho skor ako k niecomu doslo ale bolo to mile
a raz sme stáli partia pred balou, čakali na kamaráta a prišiel nejaký vojak z misie, nadrbaný jak kaňa "Decká, čo pijete? Ja mám teraz tolko peňazí, vyberte si každý čo chcete" ale to sa neráta, lebo to asi nebolo kvôli mne, aj keď som tam vtedy bola jediné dievča.
A nie, neskúšala som využívať oblečenie na dosiahnutie cieľov, nie som na to dostatočne vypočítavá...
A neviem, nepokladám sa za peknú, ani sa nesnažím vyzývavo obliekať a ak by to náhodou nestačilo, tak sa snažím tváriť nepriateľsky. A mám pokoj!
a je tam rozdiel ked sa vyobliekam a vymalujem, nez ked idem neucesana v starom svetre do mesta
@burble
som mili ku kazdemu, kto mi je sympaticky. Obcas trochu arogantny, ale vacsinou mily. Preco? Nemam dovod nebyt mily. Chcem aby sa ku mne milo spravali a preto sa spravam milo aj ja.
Ak mi je niekto nesympaticky, tak zrejme to ma dovod a tak si to nebadane overim a po potvrdeni som/nie som mily.
Na drinka pozvem hocikoho. Ked aj len tak stoji/sedi pri bare, ked objednavam a mam dobru naladu.
Ale taka prehnana milost mi lezie na nervy uz ked ju len vidim. Alebo take podlizovanie, bleh... ciste klamstvo a maska. Podaktori muzski su v tom fakt dobri.
ale pekný nie som
ale tie topánky som fakt chcela zaplatiť!
uzavrime to tak, ze som spatna a asocialna a mozeme byt obaja spokojni
ptm mi revizor odpustil pokutu ,ked som sa na neho tak pekne usmiala
a ked som pracovala ako casnicka dostala som sprepitne od jedneho velmi mileho 28-rocneho rozvedeneho pana 30 euro (to bolo najvyssie zvacsa som dostavala okolo 5-10e som povabna :3 )
1. menej krasne zeny im zavidia - pravda, maloktora pekna zena ma uprimne kamaratky
2.vacina muzov pocita s tym, ze nebudu verne...maju kopu inych napadnikov, takze s nikym nevydrzia dlho, takze preto sa k nim nespravaju tak, ze by pocitali so vztahom - pravda, vsetky pekne zeny, ktore poznam (aj introvertky) su neustale vonku, su neustale pozyvane niekym, malokedy maju cas ist s naozajstnymi kamosmi von
3. pekne zeny maju fakt, ale fakt premrstene naroky.... su ovela vyberavejsie ako tie menej pekne, co je na jednej strane fajn, a maju na to pravo (rovny si hlada rovneho), ale na druhej strane hladaju nerealneho chlapa (neexistuje bohaty, vzdelany model, ktory by bol absolutne verny).....
inak pekne zeny maju vzdy lahsi zivot....napr. moja jedna pekna kamoska bez praxe, bez nicoho nasla hned na prvy pokus pracu asistentky na financnom oddeleni, a to nie je ani nic moc vzdelana ani nic, iba na pohovore mala chlapa... takisto sa jej dost toho prepaci v skole a tak......
najlepšie bolo keď som bola s tatkom v meste a jeden chlap si bol vypýtať číslo...potom sa pozrel a spýtal sa mojho tatka či je moj priateľ