predstav si, ze dostanes 400€, ktore musis minut tak, ze si ich uzijes.. bez toho, aby si si vycital, ze si minul dake peniaze.. je jedno ci to bude daka vec, zazitok, darujes ich utulku.. jedina podmienka - minut a uzit si ich co najviac.. co by to bolo?
určite ísť niekam, kúpil by som si lístok na výlet/zájazd, alebo dovolenku - ktorá by ofc nestála len 400e, ale pomohlo by mi to vyzbierať potrebnú sumu
Kúpila by som si možnosť zajazdiť si na hodinku na nejakom luxusnom autíčku, Ferrari, alebo tak po nejakej trati, kde nie sú chodci a môžem ísť kľudne aj 180km/hod potom nejaká masáž, wellness, dobré jedlo a film alebo divadlo... napadlo by ma este pár vecí
Kúpila by som si všetky Martensky, ktoré mám v pláne si kupit, conversky, hnedý kabát na teplejšiu zimu, tmavozelenú menčestrovú bundu s kožušinkou, tmavomodré rifle a keby niečo ostalo, tak aj nejaké videohry
.Kupila by som otcovi projektor aby mohol robit"domace kino"este realistickejsie.
Babke a mamine odrovsky veniec.
Peskovi volake hovadiny.
A zvysok by som prepila...
možnosti je viac, napr. nejaký výlet - nejaké väčšie mesto v okolí ako Krakov, Viedeň, pripade wellness, fitness, víkend strávený na biofarme, v hausbóte, ak by to bolo vecné zvážila by som knihy, topánky, bytové doplnky, nový bicykel, alebo by to bol nejaký kurz varenia, pečenia, kreslenia, psychickej vyrovnanosti, asertivity a čo ja viem čo by ma ešte napadlo
zaplatil by som dalsiu z nekonecnych splatok za auto alebo za byt
ale inak asi by som ich momentalne daroval bratovi na jeho okruhle narodky... alebo na detsku onkologiu na BA Kramaroch... alebo by som si urobil vylet na Madeiru...
veľa oblečenia, tenisky za 120€, parfém od YSL, nejaké hry na PS a zo zvyšku by som spravila nejakú garden party plnú jedla a pitia
alebo by som si to lepšie premyslela a kúpila by som si letenku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Kebyže musím utratiť 400€ a potešiť sa z nich tak by som si kúpila kabelku. Bežne si ich nekupujem tak by to bolo pre mňa niečo špecialne
dost malo penazi na radosti ...
Babke a mamine odrovsky veniec.
Peskovi volake hovadiny.
A zvysok by som prepila...
ale inak asi by som ich momentalne daroval bratovi na jeho okruhle narodky... alebo na detsku onkologiu na BA Kramaroch... alebo by som si urobil vylet na Madeiru...
alebo..
Nejaký pekný kabát na jeseň+košelu..
alebo by som si to lepšie premyslela a kúpila by som si letenku
ale za 400 euro by mohol mať tých prostitútok aj 4 naraz.
práve plačem, že s nimi nemôžem, lebo nemám 400 eur navyše