takže...už niekoľkokrát som tu videla diskusie na podobnú tému, tak teraz by som chcela vedieť, ako myslíte že najľahšie a s minimálnymi následkami dostanete z vlasov čiernu? napr. prefarbiť ju na blond, hnedú...
mám pocit, že každý spôsob odstránenia čiernej farby z vlasov bude mať dosť zlé následky...
na čierne vlasy ti svetlejšia farba nechytí... byť na tvojom mieste zájdem za kaderníčkou (ale takou, ktorú už poznáš a máš s ňou dobré skúsenosti) a tá by ti mala postupne vlasy zosvetliť... ale nečakaj, že po jednej návšteve od kaderníčky odtiaľ odídeš z farbou, po akej túžiš... to zosvetlenie vlasov trvá dosť dlho a nie je to zrovna najlacnejšia záležitosť... a rátaj s tým, že potom budú tvoje vlasy dosť zničené a budeš musieť zainvestovať nemalé peniaze aj do rôznych kondicionérov, regeneračných prípravkov atď...
@flagrantine no veď toto... že mať pekné vlasy niečo stojí...
ja mám pôvodne plavé vlasy prefarbené na tmavohnedé a zmyslela som si, že pôjdem na ryšavú... tak som si kúpila ryšavú farbu, nafarbila som si vlasy a na moje veľké prekvapenie mi tá ryšavá farba chytila len na moje vyrastené vlasy... keď som si potom na nete čítala, čo všetko obnáša to zosvetlenie vlasov, hneď ma to prešlo a radšej som ostala pri tmavohnedej farbe, ako by som ich mala zaťažovať a ničiť ich tým zosvetlením...
Teraz som o tom akurat citala clanok v Zdravi. Skuseni kadernici ti ju daju dole zmesou peroxidu a neviemcohoeste, pricom je poskodenie minimalne. Len sa prosim ta doma nehraj s peroxidmi a neviem cim, lebo si ich spalis a mozes sa dat rovno vyholit.
mne sa cierna vymyva. ked sa mi vymyla na hneda, tak som si dala vyperoxidovat vlasy takmer na bielo a nasledne na to isla cervena farba a ziju su trochu suchsie ale vdaka olejcekom Chi su uplne vpohode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Alebo peroxidom- no po tom neviem či by ti ostalo nejako veľa vlasov
na čierne vlasy ti svetlejšia farba nechytí... byť na tvojom mieste zájdem za kaderníčkou (ale takou, ktorú už poznáš a máš s ňou dobré skúsenosti) a tá by ti mala postupne vlasy zosvetliť... ale nečakaj, že po jednej návšteve od kaderníčky odtiaľ odídeš z farbou, po akej túžiš... to zosvetlenie vlasov trvá dosť dlho a nie je to zrovna najlacnejšia záležitosť... a rátaj s tým, že potom budú tvoje vlasy dosť zničené a budeš musieť zainvestovať nemalé peniaze aj do rôznych kondicionérov, regeneračných prípravkov atď...
ja mám pôvodne plavé vlasy prefarbené na tmavohnedé a zmyslela som si, že pôjdem na ryšavú... tak som si kúpila ryšavú farbu, nafarbila som si vlasy a na moje veľké prekvapenie mi tá ryšavá farba chytila len na moje vyrastené vlasy... keď som si potom na nete čítala, čo všetko obnáša to zosvetlenie vlasov, hneď ma to prešlo a radšej som ostala pri tmavohnedej farbe, ako by som ich mala zaťažovať a ničiť ich tým zosvetlením...