Také kraviny ohľadne PC iba, alebo som musel ísť skorej spať keď som bol ešte prvák. Neskôr ma už tatkovci mali na saláme.
Ale náš triedny nám dával tresty za všetko... A poviem vám, ten týpek bol úplný psychoš. Nechápem, kto jemu mohol zveriť vyučovanie malých detí. Neskôr sa ešte stal aj riaditeľom tej školy.
Stale ked som prisla zo skoly dala som si druhy obed potom som kukala s babkou telenovely, isla na prechadzku so psom, zase kukala telku a ked ked bolo desat hodin vecer isla som sa ucit, resp. pocitat domacu z matiky, to jedine som sa musela ucit, este fyzika obcas, ostatne predmety mi isli same
No a pomedzi to na mna stale vrieskali ci sa nemam co ucit a vyhanali ma od telky
No ale s prospechom som nikdy problem nemala, takze tresty ziadne, na druhej strane bratia mali 3 - 4 a takisto max na nich trochu pokricali, akoze znamky mali rodicia dost na salame sa mi zda...
Ja som nemala zlé známky tuším..a ak aj náhodou (čo si nepamätám) dôležité je nedať najavo vašu závislosť!! :haha v tomto brat robil chybu že vždy hneď vedeli čo mu môžu zakázať aby ho to
Hej, zakazovali mi internety, tatko odpojil kabel a hotovo. Vtedy ešte nebolo wifi doma take bezne(asi som uz celkom stara co? )..a ja som potom nemohla pokecovat s kamosmi tak mi to prislo strasne neprezitelne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale náš triedny nám dával tresty za všetko... A poviem vám, ten týpek bol úplný psychoš. Nechápem, kto jemu mohol zveriť vyučovanie malých detí. Neskôr sa ešte stal aj riaditeľom tej školy.
No a pomedzi to na mna stale vrieskali ci sa nemam co ucit a vyhanali ma od telky
No ale s prospechom som nikdy problem nemala, takze tresty ziadne, na druhej strane bratia mali 3 - 4 a takisto max na nich trochu pokricali, akoze znamky mali rodicia dost na salame sa mi zda...