Ja len ze menej ako jedna cigareta denne je vlastne žiadna cigareta
Inak škoda, že žiadne otázky o tvrdých drogách. Veľa študentov by sa čudovalo, aké podobné si je fungovanie alkoholika a narkomana. Fungovanie s/bez cigariet alebo trávy tam vlastne neskúmaš, takže mi tie otázky o nich prídu strašne zbytoćné v celom kontexte, aj keď možno skúmaš niečo špecifické v súvislosti s tým...
Chybaju mi tam moznosti o liekoch. Nevjem, mam taky blby dojem ze teraz sa castejsie zneuzivaju lieky ako fajci dží...
A myslim ze hlavne ludia vo vyssom veku ktori uz maju nejake problemy sa k nim pomerne lahko dostanu.
To je len taka moja myslienka, samozrejme ze to moze byt uplna blbost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Inak škoda, že žiadne otázky o tvrdých drogách. Veľa študentov by sa čudovalo, aké podobné si je fungovanie alkoholika a narkomana. Fungovanie s/bez cigariet alebo trávy tam vlastne neskúmaš, takže mi tie otázky o nich prídu strašne zbytoćné v celom kontexte, aj keď možno skúmaš niečo špecifické v súvislosti s tým...
A myslim ze hlavne ludia vo vyssom veku ktori uz maju nejake problemy sa k nim pomerne lahko dostanu.
To je len taka moja myslienka, samozrejme ze to moze byt uplna blbost...
áno, ale pridala som k nemu ešte štandardizovanú metódu AUDIT