Ahojte.. mám priateľa.. pred pár týždňami sme sa trocha pochytili, lebo často chodil von.. cez týždeň a tak.. aj napriek tomu, že mi povedal, že nikam nepôjde. Od vtedy ho to mrzelo, že to pár krát urobil aj napriek tomu, že povedal, že to neurobí...
A od vtedy mi tvrdí, že nikde nebol, nikam nechodí a ani nechce.. to mi tvrdí.. a vždy mi vravieva všetko.. lenže.. toto je iné.. mne to príde tak, že proste chce, aby som bola šťastná a tak mi radšej nepovie, že niekam ide.. mrzí ma to a neviem, čo robiť.. pár krát sa už stalo, že mu aj písal kamarát, či ide.. nikdy nepodpísal, keď som pri ňom.. to však mu do teraz nerobilo problém.. chcem mu veriť, naozaj chcem.. ale čo teraz, keď je to takto ?? :/
Neviem teda, že čo.. práveže mu nič nezakazujem, nech sa ide zabaviť.. ale keď je to často a keď mi niečo povie a neurobí to tak.. na takéto veci som háklivá.. prosím, poraďte.. :/
@notme aj som sa ho na to pýtala.. vravím, že všetko poprie.. ale nemyslím si.. možno len blbý pocit.. blbé obdobie, ja neviem..
Celý sk**ven* život je blbý.. aaaachhh
dôvera bola narušená, je to viac ako isté...
čo keby ťa zobral so sebou, navrhol ti to vlastne?
alebo, čo keby si mu povedala, že večer sa ideš zabaviť s kamoškou...
skúsiť ísť na neho jeho zbraňami a vysledovať, ako by na to reagoval...
ak povie, že s ním nemôžeš ísť, alebo ti povie, choď keď chceš za kamoškou, potom je tvoj vzťah na začiatku krachu, zrejme za tým bude iná žena...
ak ale povie, ideme spolu von, nie je problém, zrejme ťa premohla žiarlivosť a s tým treba niečo robiť, lebo nie je nič horšie ak je jeden z partnerov žiarlivý....
skús mu povedať, vážne, úprimne nech si neklamete, hovoríte si všetko atd. Ale nech to aj naladi taku vaznu atmosferu. A nechaj to potom tak... a ked nema svedomie a zistis ze aj tak nieco ine hovori a nieco ine robi tak to chce nejaky radikalny krok ktory musis vymysliet ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Neviem teda, že čo.. práveže mu nič nezakazujem, nech sa ide zabaviť.. ale keď je to často a keď mi niečo povie a neurobí to tak.. na takéto veci som háklivá.. prosím, poraďte.. :/
skusala si mu napisat list?
Celý sk**ven* život je blbý.. aaaachhh
čo keby ťa zobral so sebou, navrhol ti to vlastne?
alebo, čo keby si mu povedala, že večer sa ideš zabaviť s kamoškou...
skúsiť ísť na neho jeho zbraňami a vysledovať, ako by na to reagoval...
ak povie, že s ním nemôžeš ísť, alebo ti povie, choď keď chceš za kamoškou, potom je tvoj vzťah na začiatku krachu, zrejme za tým bude iná žena...
ak ale povie, ideme spolu von, nie je problém, zrejme ťa premohla žiarlivosť a s tým treba niečo robiť, lebo nie je nič horšie ak je jeden z partnerov žiarlivý....