Samozrejme, už dlho to plánujem Ale až tak o rok najskoršie, no čím skoršie chcem pretože by mal veľmi mrzelo, ak práve v dobe keby som sa rozhodla ísť, by mi bolo oznámené, že sa montuje nový sarkofág. I keď neviem, či by uzavreli i mesto Pripyat alebo len okolie samotnej elektrárne.
s kamošom nad tým už dlhšie uvažujeme, že by sme sa tam išli pozrieť, ale s tým že by sme tam chceli ísť na starých Jawách len problém je hlavne v tom že nemám vodičák na motorku
@hoperpohroma mne stačilo už len to, keď som videl ako ten chlapík namočil ruku do tej vody (ktorá by v skutočnosti bola radiaktívna) a ešte to že sa voľne pohybovali po meste v noci ...a prečo by sa vôbec mali pohybovať keď hranice strážia vojaci, takže by im prišli na pomoc s tým autom ale okej no mňa len prekvapujú novodobé horory ktoré sa zakladajú na tých strašidelných momentoch a nie na pointe ale okej každyý má svoj filmový vkus
Práve dnes som sa dozvedela, že je dosť ťažké sa tam dostať, že tam berú vplyvných ľudí a tak. Čiže pokiaľ sa nekúpete v peniazoch tak to asi bude hardcore. Ale čo, našporím, lebo neskapem kým tam nepôjdem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Is there mutants people that kill visitors Ive heard about it?