Cawte, mate niekto skusenosti kde po europe sa da vycestovať na dovolenku tak na tyžden dvas tym že je rozpočet nizky, dajme tomu tak na 500€ pre dve osoby. Doprava autom vlakom autobusom, jedlo si chceme sama urobiť takže žiadna penzia. Nechceme byť niči
staci ti auto + nafta + poistenie + jedlo + spacaky + stan => vylet okolo europy autom za 500€ bez problemov, prespis v aute/v stane, hocikde sa mozte ist pozriet.
Ak more tak čierna hora, ktorá je lacnejšia ako Chorvátsko avšak úroveň služieb ej tiež niekde inde, čo vám podla mna nebude vadiť ak si budete robiť vlastný program.
Inak na Euroroadtrip tak by som urcite siel cez Rakusko/nemecko do Francuzska. V paríži si pomerne rýchlo a potom Amsterdam, ak nebudeš platiť za ubytko a vystravuješ sa na nevarenej strave zo supermarketov tak to je v pohode možné. Ak ubytko tak jedine cez booking.com tam si najdeš skoro v každo väčšom europskom meste aj 80% zllavu na ubytko, 50% na stopercent.
Len sa vydať .
Respektíve do Bruselu s ryanair za 20-30€ a z tade do Amsterdamu 25€ vlak, resp do Parížu.
Do Skotska sa tiež fajne a lacno da. Respektíve autom Taliansko si obehnúť.
jebať celé dovolenky ani nad tým radšej nerozmýšľam čo kde ako kedy, lebo nemám ísť s kým, všetci sú popárykovaní a tí čo nie, tak chodia s rodičmi......more uvidím asi, keď tam rozprášia môj popol, čo je pravdepodobnejšie ako to, že si nájdem chlapa
@mrrocker333 urcite Albansko! Krasne hory, more a je tam lacno. Napr kebab stoji necele euro. Nie je to ani daleko a.mozes ist aj spojmi ak nemas auto. Vlak budapest-belehrad-skopje. Potom busom do ohridu a odtial je to uz na skok do Albanska. Cestou navstivis aj Skopje co je nadherne mesto a Ohridske jazero kde mas krystalovo cistu vodu a riadne teplu. (Co je dost nevidane kedze v teplej sladkej vode sa mnozia sinice a potom je kalna) . Fakt to odporucam ak chces blizsie rady alebo fotky napis spravu.
Ja som bola s kamaratmi pred dvoma rokmi na 10 dni v Pobalti. Sli sme piati autom, mali sme len stany a spacaky,varili sme si na varicoch...Vyslo nas to myslim kazdeho 180eur.Sli sme cez Polsko, potom vo vnutrozemi po hlavnych mestach-Vilnius,Riga potom Tallin a zastavovali sme aj v inych mensich mestach, alebo nejakych miestach zaujimavych, jazerach, ap...Tak sme dosli na polostrov v Estonsku(Saarema)a odtial sme sli zas znova na juh uz okolo pobrezia naspat a takisto sme pozerali vsetko mozne alebo sa kupali a super vec ze v tychto krajinachsu dialnice free,kedze sme boli na aute sme to nemuseli riesit, benzin bol lacnejsi o kusocek ako u nas takze to boltiez fajn, pitnu vodu sme si radsej vzdy dokupovali kvoli hygiene, a nvm uz mi nenapada ziaden taky flash
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Inak na Euroroadtrip tak by som urcite siel cez Rakusko/nemecko do Francuzska. V paríži si pomerne rýchlo a potom Amsterdam, ak nebudeš platiť za ubytko a vystravuješ sa na nevarenej strave zo supermarketov tak to je v pohode možné. Ak ubytko tak jedine cez booking.com tam si najdeš skoro v každo väčšom europskom meste aj 80% zllavu na ubytko, 50% na stopercent.
Len sa vydať .
Respektíve do Bruselu s ryanair za 20-30€ a z tade do Amsterdamu 25€ vlak, resp do Parížu.
Do Skotska sa tiež fajne a lacno da. Respektíve autom Taliansko si obehnúť.
500€ je dobrý rozpočet .