Radšej mám takéto destinácie ako niekde do hôr sa trepať, ale nie stále iba v mori sa kúpať a na pláži vylihovať, to by ma nebavilo, ale aj nejaké pamiatky pozrieť.
povedala by som,ze pre dobry balans treba oboje v mojom pripade,vtedy citim,ze ta dovca bola naplnena
ale ked vyjde iba jedno alebo druhe,nehnevam sa ani tak
Dakujem Bi ze si mi nepridal moj kilometrovy komentar! >
Tak v skratke, ja vobec nemusim kupanie a slnenie a ked idem do primorskej oblasti tak omnoho radsej idem na spoznavaci zajazd ako k moru.
Ja chcem poznat historiu toho miesta a vidiet pamiatky a rybie trhy a neviem co vsetko!
Ako ja milujem hory, ale moc to neberiem ako dovolenku, keďže som v podhorskej oblasti vyrastala (z domu 5 minút do hory) a keď tam idem na prázdniny vnímam to ako návrat domov nikdy som nebola na dovolenke na horách, a skôr mám rada len také potulky lesom než vysokohorské túry.
A dovolenky pri mori ľúbim, aj keď viac než pláže si užívam tú atmosféru prímorských mestečiek.
Nikto by ma nedostal na hory, jedine ak by chcel dostat depresiu z mojho neustaleho zavyjania "nudne stromy, tu nudny suter, nudne kopce, nevladzem, naco je toto dobre!?"
Ale ani more nejak zvlast nevyhladavam, viem velmi dobre plavat a milujem vodu, ale od urciteho veku sa bojim hlbokej vody a ked nevidim na dni. Bazen je ok aj hlboky, ale v mori zacnem panikarit
Ja mam radsej velke mesta, kulturu, galerie, ruch a celodenne tulanie po roznych hradoch a pamiatkach
mne dovolenky pri mori prídu strašné
raz keď som bola malá sme prišli do bulharska a od prvého dňa na dovolenke som odpočítavala dni kedy konečne pôjdeme domov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale ked vyjde iba jedno alebo druhe,nehnevam sa ani tak
Tak v skratke, ja vobec nemusim kupanie a slnenie a ked idem do primorskej oblasti tak omnoho radsej idem na spoznavaci zajazd ako k moru.
Ja chcem poznat historiu toho miesta a vidiet pamiatky a rybie trhy a neviem co vsetko!
A dovolenky pri mori ľúbim, aj keď viac než pláže si užívam tú atmosféru prímorských mestečiek.
Ale ani more nejak zvlast nevyhladavam, viem velmi dobre plavat a milujem vodu, ale od urciteho veku sa bojim hlbokej vody a ked nevidim na dni. Bazen je ok aj hlboky, ale v mori zacnem panikarit
Ja mam radsej velke mesta, kulturu, galerie, ruch a celodenne tulanie po roznych hradoch a pamiatkach
raz keď som bola malá sme prišli do bulharska a od prvého dňa na dovolenke som odpočítavala dni kedy konečne pôjdeme domov