Ceny sú tam v obchodoch také ako u nás, suveníry veľmi lacné (treba hľadať ja som najvyhodnejšie kúpila na rue de rivoli tam je taka ulička a ked si ju prejdeš tam a späť tak nájdeš kde je najlacnejšie a veľa pamiatok a také, že múzea sú free pre študentov, ale zas jedlo je drahšie. tak neviem 150€ minimálne ale lepšie je mať viac
ono jedlo samo o sebe nie je drahe ked kupujes neapracovane produkty. cena ode hore so sluzbami a to rapidne hlavne restauracie a v centre uz vonkoncom. ak si to tam chces uzit pod 500 na pat dni bez ubytovania by som nesiel. ak nechces hladovat a robyt si starosti o stravu a mas dobri apetit ako ja pod 750 by som sa asi nevosiel.
bola som tam tri razy a ani raz som neminula nad 150 eur suveníry pokúpené,vstupné som ako študent platila len na Eiffelovku, plavba po Seine bola tiež
ale tak je pravda že ja jem minimálne pokiaľ celý deň behám hore dolu po nejakom meste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
každopádne ma skorej lákajú dzedzinky na juhu francov .)
ale tak je pravda že ja jem minimálne pokiaľ celý deň behám hore dolu po nejakom meste