Caute, chcem ist na dovolenku busom do Bulharska, no pocula som ze vsetky auta aj autobusy tam na hraniciach prehladavaju a cela cesta preto trva velmi dlho. Je to pravda? Je tu niekto kto ma skusenost s talouto cestou?
Prečo by mali všetky autá a autobusy prehľadávať? Kde si takúto sprostosť počula? Na autobusovej zástavke kde sa rozprávali babky so stareckou demenciou?
no je to hrozna cesta a kedysi kontrolovali ale to bolo pred 12 rokmi tak teraz nevim a Bulharsko je strasne spinava krajina svaby vsade kde sa pozres injekcie na plazi ciganske gengy co mlatia a okradaju turistov noo asi by som tam uz nechcel ist
@torpedo08 tak ja neviem no, ja som mal pláž cistu aj vsade navôkol (aspon nie špinavšie ako u nas) (nepocitajuc obcasne riasy - fuj)
nikdy som neobjavil injekciu na zemi ci nejake tie gangy som nestretol
Ale zas nebol som na neviem ake vylety.. len po tych trhoch a baroch cez den/noc, potom raz na dajakom spoznavacom vecernom vylete a po plážach, no som spoko s krajinou
@smilerrr nj my vsade kde sme sa pohli nejaky problem vo Varne na delfiny sme sa isli pozriet a tam bol ten geng cigansky asi 10 zien to bolo a par metrov pred nami mlatili nemeckeho turistu a okradali ho nakoniec mu hodili kamen do hlavy cely krvavy bol a oni sa rozprchli po meste potom sme ich stretli este raz na zastavke autobusu mali zatah a mali sme stastie ze nenapadli aj nas no a tie striekacky co si pamatam som tusim prave na slnecnom pobrezi videl a svaby v bufetoch to bola samozrejmost a vsade zovrajuci cigani a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale ako už bolo spomínané, lietadlo je lepšie
nikdy som neobjavil injekciu na zemi ci nejake tie gangy som nestretol
Ale zas nebol som na neviem ake vylety.. len po tych trhoch a baroch cez den/noc, potom raz na dajakom spoznavacom vecernom vylete a po plážach, no som spoko s krajinou