Ja chodím na svk do Liptovského Jána a som stále spokojná. Tohto roku by som šla ešte aj niekde inde na SVK, musím to ale vymyslieť a hlavne nájsť si na to čas
Hcoikde na severozapad od Nitry. Tam uz zacina pekna priroda a je tam toho kopu co vidiet.
Ja som raz bol na chate v Sklenom. V okoli mas pekne kopce, pesi si vies za chvilu zbehnut do Kremnice, Velku Fatru mas hned za kolajnicami smerom na Hornu Stubnu. Pripadne si daj celodennu turu do Tajova, tam prespi v niektorych z chatiek v okoli, Riecka, Kraliky, Koridky, hocikde kde chces a druhy den sa vrat naspat, pripadne pokracuj inde.
Samozrejme to vsetko zavisi od toho aky typ dovolenky preferujes. Ak chces byt vycapeny pri bazene, tak Komarno, alebo Poprad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nízke Tatry
Slov. Raj
Malá Fatra
Bojnice
Lipt. Mara
Šírava
Oravská Lesná
Oravský Podzámok
aquaparky
atď. .....
btw. milujem tieto témy, keď nik ani len netuší, čo autora zaujíma
Cele sloivensko ma ale krasnu prirodu.
Najkrajsia stredoeuropska krajina!!! Prirodou
@7 mas dobre tipy
Ja som raz bol na chate v Sklenom. V okoli mas pekne kopce, pesi si vies za chvilu zbehnut do Kremnice, Velku Fatru mas hned za kolajnicami smerom na Hornu Stubnu. Pripadne si daj celodennu turu do Tajova, tam prespi v niektorych z chatiek v okoli, Riecka, Kraliky, Koridky, hocikde kde chces a druhy den sa vrat naspat, pripadne pokracuj inde.
Samozrejme to vsetko zavisi od toho aky typ dovolenky preferujes. Ak chces byt vycapeny pri bazene, tak Komarno, alebo Poprad.