Tak teda, tento mesiac sa chystám prvý krát do Turecka na dovolenku, celkom mám z toho zmiešané pocity keďže mi niektorí ľudia vraveli že sa tam napríklad nedá veľmi chodiť po meste a pod. Čiže kto bol v Turecku, povedzte svoj názor - ako tam bolo, či to
Jééj, teš sa! Bezpečné to tam je, do mesta sa dá ísť bez problémov (ak nemáte hotel niekedy zašitý). Služby závisia od konkrétneho hotela, ale myslím, že sa veľmi nemáš čoho báť
@2 ty si aký múdry lebo ck vôbec nepovie presne to, čo zákazník CHCE počuť, lebo ck chce v prvom rade predať zájazd, a nie dávať relevantné info a osobné skúsenosti
mňa by taká dovolenka nebavila... min. týždeň byť zavretý v hoteli a pohybovať sa len v jeho bezprostrednej blízkosti.
i keď nehovorím, že to tak musí byť, nebola som tam, a mám voči tomu isté predsudky. neznášam, keď ma niekto niekam volá, niečo mi núti, a keď sa ma ešte chytá cudzí človek, tak som vrcholne agresívna a hentá kultúra mi proste nie je sympatická.
V Turecku nie je zle, nebola som ubytovaná v hoteli, ale problém s ľudmi nebol aj ochotní boli. A je tam pekne len niektoré pláže sú špinavé ,zanedbané, no niektoré miesta stoja fakt za to. Trhu sú v mestách na každom rohu a diskotéky či párty? Nie je problém veď oni majú taký režim čo cez deň tam nie je poriadne ani nohy a večer je plné mesto. Záleží na aké miesto sa chystáš.
Boli sme v hoteli, kde som strávila väčšinu dovolenky, v meste sme boli asi 4 krát a vždy len v sprievode otca a brata, samej by som ti tam určite neodporúčala ist, raz v jednom obchode navrhoval predavač vymeniť ma za obchod s magnetkami, mysleli sme že je to vtip tak otec začal že "ano ano" a potom ma tam začal tahať do zadu niekam, tak už sme pochopili že on to myslel vazne...
ale inak je tam TEPLO!!!, ale pekne . je to zažitok.
Ja som ten typ, že na vyslovené kvasenie pri mori, relaxovanie, jedenie, by som si európsku krajinu nevybrala. Teda ak sa bavíme o dovolenke Ultra all inclusive a ten vyšší štandard. Za cenu ktorú zaplatíš v Turecku a máš teda dovolenku pre náročnejších, by si mala v Európe polpenziu. Turecko, Egypt, Tunisko, sú krajiny, kde buď ideš do 4 a viac hviezdičkových hotelov, ale teda preferuješ, jedenie a kvasenie. Vtedy sa tieto krajiny oplatia. Čo sa týka aktívnej dovolenky, teda, že chceš brázdiť okolie, tak si myslím, že Turecko je na tom ako tak dobre. Že viac-menej sa to dá skombinovať. Ale pokial v Egypte nemas peniaze na pyramidy tak si myslim ze sa z rezortu nepohneš.
Každopádne môj nazor zostáva, Turecko je super na relax, ale do menej ako 4 hv. hotela by som nesla.
Ak chcem fakt ze aktivnu dovolenou, tak europska krajina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
i keď nehovorím, že to tak musí byť, nebola som tam, a mám voči tomu isté predsudky. neznášam, keď ma niekto niekam volá, niečo mi núti, a keď sa ma ešte chytá cudzí človek, tak som vrcholne agresívna a hentá kultúra mi proste nie je sympatická.
ale raz to prekonám.
dalo sa ist aj mimo hotel
ponukali aj vylety
ale za tych 14 dni som dvakrat nerobila to iste a a to som mimo hotela bola maalo.
ale velmi zalezi na tom aky mas hotel
ale inak je tam TEPLO!!!, ale pekne . je to zažitok.
@14
Ja som ten typ, že na vyslovené kvasenie pri mori, relaxovanie, jedenie, by som si európsku krajinu nevybrala. Teda ak sa bavíme o dovolenke Ultra all inclusive a ten vyšší štandard. Za cenu ktorú zaplatíš v Turecku a máš teda dovolenku pre náročnejších, by si mala v Európe polpenziu. Turecko, Egypt, Tunisko, sú krajiny, kde buď ideš do 4 a viac hviezdičkových hotelov, ale teda preferuješ, jedenie a kvasenie. Vtedy sa tieto krajiny oplatia. Čo sa týka aktívnej dovolenky, teda, že chceš brázdiť okolie, tak si myslím, že Turecko je na tom ako tak dobre. Že viac-menej sa to dá skombinovať. Ale pokial v Egypte nemas peniaze na pyramidy tak si myslim ze sa z rezortu nepohneš.
Každopádne môj nazor zostáva, Turecko je super na relax, ale do menej ako 4 hv. hotela by som nesla.
Ak chcem fakt ze aktivnu dovolenou, tak europska krajina
O bezpecnost sa bat urcite nemusis. Nocny zivot a ruch tam tiez je, o to sa takisto nemusis bat. Proste genialna dovolenka.