Ahojte, aké máte plány na leto čo sa týka dovolenky, výletu a podobne? Samozrejme chápem, že je teraz aj skúškové obdobie a maturity, ale chcel by som sa možno inšpirovať na august. Ďakujem
Mám v pláne spontánne niekam sadnúť na lietadlo a odletieť na pár dní. Potom na jeseň je možné, že idem do Šanghaja. A neustále niečo podnikať deň za dňom ak bude príležitosť. Chaty, stanovačky, grilovačky, kúpaliská a jazerá, Chorvátsko min. a tak podobne. Proste klasika. Kľudne aj nejakú príjemnú spoločnosť by som bral viac v TS
My ideme stopom do Amsterdamu na týždeň s láskou, lebo to je naše naj miesto. Potom ideme na týždeň kempovať na Slnečné jazerá v Senci a potom na týždeň ideme do Chorvátska (prvý krát ideme k moru spoločne ) A potom nejaké drobné víkendové a jednodňové výlety - Tatry , Piešťany, Praha, Zoo zlín atď Máme bohato nabitý program letný
Budúci rok už tiež plánujeme a na ten sa najviac teším, lebo pôjdeme do Egyptu a Talianska :3
do konca leta som v UK, pak to spatky vezmem asi cez Amsterdam/niečo ine, stavím sa na dva dni v Brne, dva dni na SR a hura na dva týždne s batohom po Balkáne
Už mi prišlo aj štipko na toto určené čiže už som mysľou naprieč Balkánom až do Albánska a odtiaľ lodou do Benátok hej hej dva t&yzdne; mimo civilizovaneho svetaaaa
@dumbledore Sever sme išli po trase Bratislava, Krakov, Osvienčim, Varšava, Vilnius, Riga, Tallinn, Helsinki, Štokholm, Göteborg, Malmö, Kodaň, Hamburg, Berlín. Praha, Bratislava. A juh ešte nie je defintívne naplánovaný a zrejme ešte hodnú chvíľu nebude jak nás poznám a budeme to dávať dokopy a dohadovať couchsurfingy na poslednú chvíľu (v Kodani sme vďaka tomu spali s autom v poli). Ale najskôr pôjdeme cez Maďarsko a východný Balkán (Rumunsko, Bulharsko) až do Istanbulu a potom nazad cez Grécko, bývalú Juhosláviu a Rakúsko.
Bol tu aj plán ísť do Talianska, kompami cez Sicíliu až do Tuniska, potom popri pobreží cez sever Afriky na Gibraltar a potom nejak krížom cez Španielsko, Francúzsko, Švajčiarsko, Rakúsko nazad domov, ale to sme kvôli dĺžke a momentálnej situácii v severnej Afrike radšej zavrhli.
Ja som sa prave vratil z Thajska a v auguste pojdem bud Shanghai, Vietnam, Filipiny, alebo Singapur. Pripadne cokolvek ine kde sa bude dat lacno doletiet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a s babami do slovinska za horami, krajinou, mestami, morom a hlavne bude babský trip, tak s ateším *_*
Budúci rok už tiež plánujeme a na ten sa najviac teším, lebo pôjdeme do Egyptu a Talianska :3
A pravdepodobne teda idem na INmusic festival do Záhrebu a keďže idem s 2 dobrodruhmi, určite sa cestou niekde zastavíme a pridáme k tomu ešte niečo.
nech sa necitim tak zle ked to tu citam
ach
všetko je lepšie ako mesiac v Bulharsku
Bol tu aj plán ísť do Talianska, kompami cez Sicíliu až do Tuniska, potom popri pobreží cez sever Afriky na Gibraltar a potom nejak krížom cez Španielsko, Francúzsko, Švajčiarsko, Rakúsko nazad domov, ale to sme kvôli dĺžke a momentálnej situácii v severnej Afrike radšej zavrhli.