Na akú dovolenkovú destináciu, kde ste boli si najviac spomínate? A prečo? Zanechala vo vás pozitívne pocity alebo naopak ste prišli niekam a boli ste úplne sklamaní?
najnajviac si spomínam na Prahu kvôli detstvu, výletom a vláčikom á ešte kvôli stužkovej.
potom ešte Londýn, Hastings, Leeds a pár mestečiek čo sme navštívili počas pobytu v UK. proste to bol zážitok a veľa príjemných spomienok a trapaskov čo sme tam porobili. keby sa dalo nevrátim sa odtiaľ ani. . jediné čo ma sklamalo bol Stonehenge
najlepšia dovolenka bola, keď som bola pol roka pred tým ako sa potopila na okružnej plavbe ľoďou COSTA CONCORDIA, a z miest, kde sme boli ..bolo asi také naj...určite RÍM...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
potom ešte Londýn, Hastings, Leeds a pár mestečiek čo sme navštívili počas pobytu v UK. proste to bol zážitok a veľa príjemných spomienok a trapaskov čo sme tam porobili. keby sa dalo nevrátim sa odtiaľ ani. . jediné čo ma sklamalo bol Stonehenge
a Zlatarske jezero v Srbsku.