s frajerom frajerkou zrovna nie, ale moja obľúbená dovolenková destinácia je Turecko, a výletová Slovensko/Česko - jedno má super hory, druhé turistické pamiatky
S jednym som bola aj pri mori - chorv, bulh, ale vzdy najviac lubim roadtripy typu "sadneme do auta a ideme tam tam tam, potom tam prespime, ideme dalej tam tam a tam" a proste tulat sa kam sa nam len bude v ten den chciet. (v tohtorocnom auguste sme mali taky tyzden)
valentin: praha, vieden a teraz ideme do budapeste ( ale teraz ide aj partia chichi, bude mega )
ostatne: bratislava ( nas prvy vylet ) ,londyn, potom sme boli eurotrip ( budapest , stokholm, gdansk, berlin, varsava, budapest) a malta .. a tento rok v lete asi malta alebo mexiko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale boli sme na výletoch! napr. taliansko po ceste aj slovinsko a chorvátsko maďarsko
: disappointed:
alebo na sever. k auróram.
ja by som chcelaaa.. nejaký výletík, trebárs po okolí, by sme si spraviť mohli
ostatne: bratislava ( nas prvy vylet ) ,londyn, potom sme boli eurotrip ( budapest , stokholm, gdansk, berlin, varsava, budapest) a malta .. a tento rok v lete asi malta alebo mexiko